Bilmiyorum hocam
Android'de hayır, hatta iPhone bile kullanılıyor kayıtsız da olsa, çift simli olanları fln iş görür. Yasa fln çıkar diyorlar da Android telefonda her zaman çözüm bulunur bence.S23 almayı düşünüyorum. 2. Elden yurt dışı alsam sıkıntı yasarmiyim?
Server kapalı haberin olsun. Bence uzun süre açılmayacak gibi açılırsa da eski fiyatlardan açılmayacak 100-200 dolar arası bir şey den açılır.Server kaydı yapılmamışsa alma 2 ay sonra kullanım süresi sona erecek.
Ben s23ultra kullanıyorum 1 yıl olacak eylülde YD Server kaydı yaptıracağım hiç problem yaşamadım
Ne zaman kapandı pekiServer kapalı haberin olsun. Bence uzun süre açılmayacak gibi açılırsa da eski fiyatlardan açılmayacak 100-200 dolar arası bir şey den açılır.
1 ay oluyo galiba kapanalı 1.5 da olabilir tam hatırlamıyorumNe zaman kapandı peki
Bayram öncesi sormuştum 80 dolar dediler aynı kişiye daha önce s21 ultra kayıt yaptırmıştım sorayım bakalım daha zamanım var1 ay oluyo galiba kapanalı 1.5 da olabilir tam hatırlamıyorum
Bayram öncesi dediğin ne zaman ? Bayram öncesi de kapalıydı sorabilirsin.Bayram öncesi sormuştum 80 dolar dediler aynı kişiye daha önce s21 ultra kayıt yaptırmıştım sorayım bakalım daha zamanım var