Yok hocam ikiside üzmez.Hocam mi box ile çok fark varmidir bunun
Hocam ben epeyde karsilastirmasina baktim ikisinin çok fazla fark yok galiba bütçemde suan tam 1.500 hiç arttirasim yok degermi aradaki fark bilemedim1800 bandında ''mi box s 4k '' ikinci versiyon var. Onu almayı düşünüyom ben. Sizde göz atın derim. Next start ne kadar farklı bilmiyom ama bana mantıklı geldi. Ben denediğimde oldukça akıcıydı.
Deneyimlemek lazım epey den bakarak biryere kadar anlaşılır. Next i denemedim ben. Yt videolarına bakın biraz hangisi hoşunuza giderse ona göre alırsınız.Hocam ben epeyde karsilastirmasina baktim ikisinin çok fazla fark yok galiba bütçemde suan tam 1.500 hiç arttirasim yok degermi aradaki fark bilemedim
Anladim hocam sagolun teşekkürlerDeneyimlemek lazım epey den bakarak biryere kadar anlaşılır. Next i denemedim ben. Yt videolarına bakın biraz hangisi hoşunuza giderse ona göre alırsınız.
Hocam o konuda benim bir bilgim yok ben uygulama için alicagimhocam bu boxlar benim de ilgimi cekmeye başladı. Uydu gibi calisabiliyor mu bu boxlar? yoksa webden mi acmam gerekir. Cunku webden acinca kanallar in siteleri cok donuyor ve reklam giriyor.