Bu televizyonların hepsi zaten birer Smart Tv'dir.Farkı nedir hangisi daha stabil çalışır? Android telefon gibi midir guncelleme aldıkça bi zaman sonra yavaşlar mı?
Smart TV demek akıllı TV demek yani internet bağlantısı yapabilen TV demek ki buna android, tizen, webos, netrange v.s gibi bir çok işletim sistemini kullanan TV dahildir. Yani bu TV'lerin hepsi birer smart TV'dir ve birbirlerinden farkları işletim sistemleridir. Android ise sadece bu işletim sistemlerinden bir tanesidir. Diğerlerine göre daha yaygın bir işletim sistemidir ancak TV platformunda diğerlerinden daha sorunlu bir işletim sistemi olduğunu söylemek yanlış olmaz.
Bizim TV android.Bu televizyonların hepsi zaten birer Smart Tv'dir.
Sadece işletim sistemleri olarak Android de bir diğer işletim sistemidir.
Genelde Lg olarak Webos kullanır,Samsung ve Sony de genelde Android kullanır.
Bence sizin kendinize şu soruyu sormanız gerekmektedir.
Televizyondan beklentim ney ?
Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka
Şimdi şöyle izah edeyim android sistemli cihazdan da webos ya da başka sistemli bir tv'den de alabilecekleriniz 3 aşağı 5 yukarı zaten aynı.
Kimi daha stabil,kimisi ise daha yavaştır.
Siz sadece netflix,youtube ve tarayıcı kullanacaksanız android önermem çünkü gereksiz pahalı.
Bu dediklerimin dışında tv'nin her özelliğinden faydanalacağım ve ekstra programlar yükleyeceğim falan diyorsanız da android alabilirsiniz.
Android stabil ve tv'ler de özellikli bir işletim sistemi gibi görülse de birçok markada sıkıntılı bir sistem.
Video izleme ve telefon yansıtma tarzın da küçük şeyler ile uğraşacaksanız android dışındaki sistemli tv'lere yönelmenizi tavsiye ederim maddi olarak bahsediyorum tabii ki size kalmış.
Ya da hala kafanızda soru işaretleri var ise.
Altdaki videoyu izleyebilirsiniz
Smart TV demek akıllı TV demek yani internet bağlantısı yapabilen TV demek ki buna android, tizen, webos, netrange v.s gibi bir çok işletim sistemini kullanan TV dahildir. Yani bu TV'lerin hepsi birer smart TV'dir ve birbirlerinden farkları işletim sistemleridir. Android ise sadece bu işletim sistemlerinden bir tanesidir. Diğerlerine göre daha yaygın bir işletim sistemidir ancak TV platformunda diğerlerinden daha sorunlu bir işletim sistemi olduğunu söylemek yanlış olmaz.
Android işletim sistemidir.Bizim TV android.
Ama smart tv de bulunmakta.
Smart tv ne işe yarıyor hocam ?
1 kere bile girmedim şahsen smart tb ye
Sonuçta araştırarak, en doğru cevabı veriyorum. sallamasyon değil..Seni gidi seniAndroid tv ile smart tv arasındaki fark nedir? - Tv Tavsiye Forum Soru ve Cevaplar
Android tv ile smart tv arasındaki fark nedir? Bu konuyu merak etmekteyim ve internette bir ... oldukları yazıyordu bu konuda sizin düşünceniz nedir.tvtavsiye.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android işletim sistemidir.
Smart tv lerin hepsi aynıdır
Üstdeki videoyu izlermisiniz.
Smart TV de kendi programları yüklü oluyor, ekstra ağırlık yapacak bir şey olmuyor içinde. Bizde var mesela , Netflix, Youtube vs. uygulamalara hızlı şekilde giriyorsun. Android TV amcamlarda var 1.5 sene oldu ilk günkünden biraz hantallaşmış duruyor. Ve verdiğim o cevabı araştırarak verdim.Bizim TV android.
Ama smart tv de bulunmakta.
Smart tv ne işe yarıyor hocam ?
1 kere bile girmedim şahsen smart tb ye
Ben YouTube ve netflix bazende internete girerim androidden işletim sisteminden korkum yavaşlaması bi zaman sonra bu programlarda stabil ve yavaslamamasi yeterli benim icin. Hangi isletim sistemini onerirsiniz?Bu televizyonların hepsi zaten birer Smart Tv'dir.
Sadece işletim sistemleri olarak Android de bir diğer işletim sistemidir.
Genelde Lg olarak Webos kullanır,Samsung ve Sony de genelde Android kullanır.
Bence sizin kendinize şu soruyu sormanız gerekmektedir.
Televizyondan beklentim ney ?
Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka
Şimdi şöyle izah edeyim android sistemli cihazdan da webos ya da başka sistemli bir tv'den de alabilecekleriniz 3 aşağı 5 yukarı zaten aynı.
Kimi daha stabil,kimisi ise daha yavaştır.
Siz sadece netflix,youtube ve tarayıcı kullanacaksanız android önermem çünkü gereksiz pahalı.
Bu dediklerimin dışında tv'nin her özelliğinden faydanalacağım ve ekstra programlar yükleyeceğim falan diyorsanız da android alabilirsiniz.
Android stabil ve tv'ler de özellikli bir işletim sistemi gibi görülse de birçok markada sıkıntılı bir sistem.
Video izleme ve telefon yansıtma tarzın da küçük şeyler ile uğraşacaksanız android dışındaki sistemli tv'lere yönelmenizi tavsiye ederim maddi olarak bahsediyorum tabii ki size kalmış.
Ya da hala kafanızda soru işaretleri var ise.
Altdaki videoyu izleyebilirsiniz
Kardeşim savunma mekanizmanı bana karşı kullanmayabilirsin çünkü iyi niyetliyim ve sadece takıldım sana.Sonuçta araştırarak, en doğru cevabı veriyorum. sallamasyon değil..
Smart TV de kendi programları yüklü oluyor, ekstra ağırlık yapacak bir şey olmuyor içinde. Bizde var mesela , Netflix, Youtube vs. uygulamalara hızlı şekilde giriyorsun. Android TV amcamlarda var 1.5 sene oldu ilk günkünden biraz hantallaşmış duruyor. Ve verdiğim o cevabı araştırarak verdim.
Hayırlı cumalarKardeşim savunma mekanizmanı bana karşı kullanmayabilirsin çünkü iyi niyetliyim ve sadece takıldım sana.
Seviliyorsun.Hayırli Cumalar.
Yıllardır LG UH850 kullanmaktayım ve işletim sistemi de Webos işletim sistemi.Ben YouTube ve netflix bazende internete girerim androidden işletim sisteminden korkum yavaşlaması bi zaman sonra bu programlarda stabil ve yavaslamamasi yeterli benim icin. Hangi isletim sistemini onerirsiniz?