Neler Yeni

Android'den İOS'a geçilir mi?

TunaBally

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan Akgün
Yıllardır android(galaxy note serisi) kullanıyorum ios tarafına geçiş yapmak mantıklı mı olur veya geçiş yapacaksam direkt 16 serisine mi geçmeliyim? Sizce S25U bekleyip ona mı yükseltmeliyim. Hangisi daha mantıklı olur?

zyraxone

80+
Bu tür sorular aşırı anlamsız.

Eğer teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabileceğini düşünüyorsan direkt olarak geç. Zaten aman aman zorluk çekiyorsunuz en geç 1 haftaya alışmış oluyorsunuz.

Düz 16 alacaksanız gerek yok boş iş olur.

S25 ultra alacaksanız ve note kullandığınız için ek bilgi vereyim spende bluetooth yok artık. Air actions yok bir nevi.

Ne tür şeyler önemli? İşinizi göreni alın

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan Çorak
Yıllardır android(galaxy note serisi) kullanıyorum ios tarafına geçiş yapmak mantıklı mı olur veya geçiş yapacaksam direkt 16 serisine mi geçmeliyim? Sizce S25U bekleyip ona mı yükseltmeliyim. Hangisi daha mantıklı olur?
Ben androidden bi ara iosa geçiş yaptım ve kendim hiç memnun kalmadım sebebi ise ben gerçekten ios kullanıcısı değilim. O özgürlük ve özelleştirme elimden alınmış gibiydi sanki. İosun da çok yararı var stabilite olsun aşırı akıcılık olsun ama benim elimde özgürlük yoksa napayım stabiliteyi. Sizin bize değil asıl kendinize sormanız lazım ben gerçekten ios kullanabilir miyim diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,567
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom