hasancandogru
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 249
- İsim
- Hasan Can Doğru
Hacı yanlış anlama ama çoğu şeyi İphone dada yaşadım. Ki hatunda iphone 13 var bende de 12 vardı 12 yi satıp ben honor aldım. Emin ol benden daha az memnun. Sadece bazı şeyleri orada göz ardı edebiliyorsun. Özellikle 3. parti uygulamalarda çokta iyi olmayan programlarda yani mesela tcl-tapo-ya da banka uygulamalarında iphone gerçekten rezalet. İnstagram vs uygulamalarda çok iyi. Ne istediğine telefonu nasıl kullandığına bakar. Hatun okadar çok şeyde problem yaşıyor ki iphone 13 de s24 bakmaya başladık ona. Ha ondada problem olacak başka şeylerde problem olacak busefer. Hatun yanımda istadan bişey yolluyorum 10 dakka sonra dink ediyor telefon. En basiti bu mesela. Ha dediğim gibi ondanda problem olacak. Artık markalarda saçmalamaya başladı özellikle iphone tarafı ben 5s de kullandım onun kadar kaliteli iş yapmıyor artık maalesef. Özellikle yazılım tarafında eski ios yok benim gördüğüm. Artık onlarda farkında biz ne güncelleme çıkarsak bunlar gidip alacak sıkıntı yok diyorlar. ama 5s zamanında bir hedefleri vardı.