Neler Yeni

Androidin berbat olması hakkında?

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hacı yanlış anlama ama çoğu şeyi İphone dada yaşadım. Ki hatunda iphone 13 var bende de 12 vardı 12 yi satıp ben honor aldım. Emin ol benden daha az memnun. Sadece bazı şeyleri orada göz ardı edebiliyorsun. Özellikle 3. parti uygulamalarda çokta iyi olmayan programlarda yani mesela tcl-tapo-ya da banka uygulamalarında iphone gerçekten rezalet. İnstagram vs uygulamalarda çok iyi. Ne istediğine telefonu nasıl kullandığına bakar. Hatun okadar çok şeyde problem yaşıyor ki iphone 13 de s24 bakmaya başladık ona. Ha ondada problem olacak başka şeylerde problem olacak busefer. Hatun yanımda istadan bişey yolluyorum 10 dakka sonra dink ediyor telefon. En basiti bu mesela. Ha dediğim gibi ondanda problem olacak. Artık markalarda saçmalamaya başladı özellikle iphone tarafı ben 5s de kullandım onun kadar kaliteli iş yapmıyor artık maalesef. Özellikle yazılım tarafında eski ios yok benim gördüğüm. Artık onlarda farkında biz ne güncelleme çıkarsak bunlar gidip alacak sıkıntı yok diyorlar. ama 5s zamanında bir hedefleri vardı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
çıktığından beri s23 ultra kullanıyorum 1 tek sorun yaşatmadı şuana kadar
Umarım yaşatmaz ne diyim. Bende de sorun yoktu, son 2 aydır arada sırada şebeke gidiyordu önemsemedim ama şuan neredeyse saatte birkaç kere git gel yapıyor bazen gidince uçak modunu aç kapa yapmadan geri de gelmiyor delirtiyor. Kasmalar da arttı biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılmıyorum hocam valla. IOS hep geriden eklemeler ile geliyor. Kendine özgü eklediği şeyler de çok fazla diyemem.

Kasma konusunda iPhone ile kıyaslanacaksa da iPhone klasında bir telefon ile kıyaslanmalı bence. Bir zahmet 20 binlik telefonla 50 binlik telefonun performansı aynı olmasın :kekw:

Kendi klasındaki telefonlarda bence Android daha başarılı. Bana daha özgür geliyor içerik desteği açısından. IOS de daha güvenli geliyordu ama güvenlik konusu artık iki tarafta da yalan bir durum. Geçen milletin eski silinmiş fotoğrafları telefonuna birden gelmiş falan. Son zamanlarda çok olmaya başladı bu tarz problemler IOS'ta.

Fiyat ve opsiyon konusunda da bence Android daha başarılı yine. Eskiden kaç yıl desteği hep iPhone telefonlarda konuşurduk. Şimdi Android amiral gemisi telefonlara da yazılım destekleri geldi uzun vadeli. Artık orada da Apple'ın avantajı çok kalmadı.

İkinci el olarak Apple daha iyi. Konu kapalı. :kekw:

Ekosistem olarak IOS kolay ve rahat olduğundan dolayı daha çok tercih ediliyor. Bu da Apple'ın herhalde yaptığı en iyi iş. Huawei'nin işine engel olmasaydı siyasiler, Huawei şimdiye dek Apple'ın en iyi rakibi olabilirdi. Şu anda bile darlasalarda iyi ürünler çıkarmaya çalışıyorlar.

Yani kısacası, bence Android'lerde bir problem yok. Ekosistemine alıştığın platform neyse ona daha çok yatkın oluyorsun ve onu tercih ediyorsun.
Ben Android'e yatkınım, o yüzden iPhone tercih etmem muhtemelen ama tercih edene de bir şey diyemem, adam ona alışmış ve beğeniyor. Saygı duyarım.

S9+ 'tan selamlar. Ölmedik daha :kekw:
Ben de Android seviyorum da adamların düzgün cihazı yok yav. Bir cihaz alıyorum kasıyor güçlüsünü alıyorum şebeke yok en pahalısını alıyorum kasmalar var şebeke yine sorunlu falan filan yani çözemedim olayı 😂

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Şu android cihazları düzgün kullanabilen var mı yav? Bu işlemci stabil diye alıyorum yazılım çöküyor, yazılımı stabil telefon alıyorum şebeke gidiyor, şebekesi sağlam telefon diye alıyorum şebeke yine gidiyor. Şu Android üreticileri düzgün bir cihaz yapmaz mı yav? Şu konuyu açarken bile 2 kere internet kesildi aramalar da gelmiyor cihaza, iPhone alsaydım şöyle sorunları asla yaşamayacağımdan eminim. Siz siz olun iPhoneden şaşmayın aga 😂
ne kullanıyordun s4 mini mi

Umarım yaşatmaz ne diyim. Bende de sorun yoktu, son 2 aydır arada sırada şebeke gidiyordu önemsemedim ama şuan neredeyse saatte birkaç kere git gel yapıyor bazen gidince uçak modunu aç kapa yapmadan geri de gelmiyor delirtiyor. Kasmalar da arttı biraz.

Ben de Android seviyorum da adamların düzgün cihazı yok yav. Bir cihaz alıyorum kasıyor güçlüsünü alıyorum şebeke yok en pahalısını alıyorum kasmalar var şebeke yine sorunlu falan filan yani çözemedim olayı 😂
cidden ne kullanıyorsun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Markadan markaya değişir bence. Eski telefonum Samsung J5 2016 (şu andada yanımda) günümüzde donanımsal olarak çok kötü bir telefon ama yazılım olarak hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Samsung arayüzü gerçekten iyi optimize edilmiş ve stabil. Xiaomi Redmi 10 2022' e geçtim yazılım sorunları peşimi bırakmıyor şu an. MIUI gerçekten çok sorunlu bir arayüz. Daha 1 saat önce telefon 5 dk dondu kaldı mesela.
Bende 2020 versiyonu u kullanıyorum sürekli dönüyor arama sesi geliyor gözükmüyor

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bende 2020 versiyonu u kullanıyorum sürekli dönüyor arama sesi geliyor gözükmüyor
Dönme sorunu bendede vardı Android 13 güncellemesini yapınca düzeldi. Ama halen telefonun çok sorunu var ve güncelleme desteğini bitirdiler. Güvenlik güncellemesi bile almıyor şu an en son 6 ay önce geldi. Halbuki bu telefon 1.5 yıl önce tanıtıldı 2 yıl büyük güncelleme 3 yıl güvenlik güncellemesi alması lazım.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Redmi note 10 kullanıyorum, öncesinde de redmi note 9 kullanıyordum. Şikayetim yok diyebilirim. Çünkü zamanım olunca temizliğin yapıyorum.

Androidi berbat yapan tek şey var. Programların gizli klasörlerinde cache temp dosyaları telefonu köfte yapıyor. Binlerce tipi bilinmeyen 1kb boyutlarında felan dosyalar yaratılıyor. Geçen 10 binden fazla 1kb lık dosyaların hepsini seçip sildim.

Genelde Whatsapp cache imageste oluyor. Yada youtube klasöründe binlerce videonun tarihçesini tutuyor.

Xiaomi de gallery uygulaması bile 1 resimin 2 kopyasını çıkarıp big size ve small size klasöründe tutuyor. Programda resimin önizlemesini yaptırması için. Artık gallery uygulamasını bile kullanmıyorum başkasını indirmişim bu yüzden.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
dönemin amiral gemisi telefonlarını alıyorsun sıkıntısız kullanıyorsun. 8 yıllık mi 6, yeni çıkmış sayılan a54 le kafa kafaya bir kaç eksiği dışında.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dönemin amiral gemisi telefonlarını alıyorsun sıkıntısız kullanıyorsun. 8 yıllık mi 6, yeni çıkmış sayılan a54 le kafa kafaya bir kaç eksiği dışında.
Mi 6 deme bana, A54ü bırak tuşlu nokia daha mantıklı o cihazdan.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bu kanıya varman için muhtemelen 100 TL'ye 10. el galaxyler kullanıyorsun sanırım. Yıllardır s3 mini kullandım. Telefonun yılından kaynaklı oyunlarda vb. yerlerde yavaş ve geç açılmasından başka sorun yaşamadım. Bu dediğiniz her telefonda geçerli. Ucuz etin yahnisi yenmez hesabı. Verirsin parayı alırsın en iyisini. 5-6 aydır note 12pro kullanıyorum daha sorununu görmedim. iPhone'den iyi midir? bilemem ama beni süper memnun etti.

YazılımKafa

80+ Silver
Şu android cihazları düzgün kullanabilen var mı yav? Bu işlemci stabil diye alıyorum yazılım çöküyor, yazılımı stabil telefon alıyorum şebeke gidiyor, şebekesi sağlam telefon diye alıyorum şebeke yine gidiyor. Şu Android üreticileri düzgün bir cihaz yapmaz mı yav? Şu konuyu açarken bile 2 kere internet kesildi aramalar da gelmiyor cihaza, iPhone alsaydım şöyle sorunları asla yaşamayacağımdan eminim. Siz siz olun iPhoneden şaşmayın aga 😂
Alakası yok. Babam iphone kullanıyor ben mac kullandım. İkimizde pek çok sorunla karşılaştık. Apple ürünü kullanmadan apple övmek neyin kafası?

Alakası yok. Babam iphone kullanıyor ben mac kullandım. İkimizde pek çok sorunla karşılaştık. Apple ürünü kullanmadan apple övmek neyin kafası?
Kendim şuan s23 kullanıyorum. Aynı fiyattaki iphone 12 den açık ara iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom