berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
simdiki kullandigim telefon android sarji guzel gidiyor ama kamera vs. berbat gunluk kullanim icin 5000 5500 arasi yurtdisi iphone 11 almak mantikli olur mu
oda dogruOlur mu olmaz mı sana sormak lazım. Biz nerden bilelim senin kullanım amacını vs.
Olay powerbank degil yurtdisi telefonu actirmadan kullanacak sanirimPowerbank alsan birtane kalite iPhone 11 için yeterli olur bence 11 rin mahı cokds düşük değil diye biliyorum
kanka konu o degil ya sen yanlis anlamissin birazPowerbank alsan birtane kalite iPhone 11 için yeterli olur bence 11 rin mahı cokds düşük değil diye biliyorum
evet hocam oyleYurtdisi telefonun farki ne oluyor?sadece arama vs yapamiyorsan mantikli,interneti obur telefondan paylasirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olay powerbank degil yurtdisi telefonu actirmadan kullanacak sanirim
Bence mantikli instagram icin kullanirsin fotograf makinesi gibi ama iste kayit ettirmezsen bir yerden sonra tamamen kapanma vb olurmu bilmiyorumkanka konu o degil ya sen yanlis anlamissin biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam oyle
evet onun için acmistim bende konuyuBence mantikli instagram icin kullanirsin fotograf makinesi gibi ama iste kayit ettirmezsen bir yerden sonra tamamen kapanma vb olurmu bilmiyorum