Aniden FPSim düştü yardım edin lütfen.

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar driver sil yükle demişlerdi DDU ile silmeye çalıştım ama güvenli moda alınca DDU çalışmadı tıklayınca sistem dosyaya erişemedi diyor.Format atıcam eğer başka çözüm yoksa.

Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar driver sil yükle demişlerdi DDU ile silmeye çalıştım ama güvenli moda alınca DDU çalışmadı tıklayınca sistem dosyaya erişemedi diyor.Format atıcam eğer başka çözüm yoksa.

Ekran kartı marka modeli nedir ?

Driver'ı baştan yüklemeye başlayıp Onar denediniz mi.

DDU çalışmadı diye Format atmayın sisteme

RX590 Driver

Düzelmedi driveri tekrar yükledim kurarken de öncekini silmesini istedim ama olmadı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun sadece Valorantta var.

Düzelmedi driveri tekrar yükledim kurarken de öncekini silmesini istedim ama olmadı?

Bu sorun sadece Valorantta var.

Temiz kurulum seçtiyseniz. Bir Önceki yüklü olan Driver'ı kaldırıyor.

Bende olmuştu csgoda 200 fps alırken birden 50 60 a düşmüştü format attım düzeldi

Drop mu oluyor yoksa sabit mi?

Bende olmuştu csgoda 200 fps alırken birden 50 60 a düşmüştü format attım düzeldi
Format atmayı düşünüyorum ama şu anda ihtiyacım yok zaten monitörüm 60hz 60 dan aşşağı vermesin yeter eğer daha fazla sorun çıkarsa format atarım zaten fazla dosyam yok Witcher 3 Valorant Pubg lite var.

MSI Afterburner'dan oyun içi değerleri paylaşır mısın.
Paylaşırım hangi değerleri istiyorsun kapalıysa açayım.

Geri