Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar driver sil yükle demişlerdi DDU ile silmeye çalıştım ama güvenli moda alınca DDU çalışmadı tıklayınca sistem dosyaya erişemedi diyor.Format atıcam eğer başka çözüm yoksa.
Teşekkürler sorun çıkmaz değil mi?Driver'ı baştan yüklemeye başlayıp Onar denediniz mi.
DDU çalışmadı diye Format atmayın sisteme
RX590 Driver
Teşekkürler sorun çıkmaz değil mi?
Düzelmedi driveri tekrar yükledim kurarken de öncekini silmesini istedim ama olmadı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sorun sadece Valorantta var.
Drop mu oluyor yoksa sabit mi?Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar driver sil yükle demişlerdi DDU ile silmeye çalıştım ama güvenli moda alınca DDU çalışmadı tıklayınca sistem dosyaya erişemedi diyor.Format atıcam eğer başka çözüm yoksa.
MSI Afterburner'dan oyun içi değerleri paylaşır mısın.Sabit 60 100 arasında gidiyor valorantta.
Format atmayı düşünüyorum ama şu anda ihtiyacım yok zaten monitörüm 60hz 60 dan aşşağı vermesin yeter eğer daha fazla sorun çıkarsa format atarım zaten fazla dosyam yok Witcher 3 Valorant Pubg lite var.Bende olmuştu csgoda 200 fps alırken birden 50 60 a düşmüştü format attım düzeldi
Paylaşırım hangi değerleri istiyorsun kapalıysa açayım.MSI Afterburner'dan oyun içi değerleri paylaşır mısın.