Neler Yeni

aniden sağ kulaklık ses gitti

€R€N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Dursun eren koç
adeks store den 1 ay önce kulaklık aldım 1 ay bile olmadı logitecg g pro x oyunda sağ kulaklığın sesi birden kesildi ne olduğunu anlıyamadım sebebi nedir sizce boşu boşuna garanti götürmek istemem

TamerKs

80+ Silver
adeks store den 1 ay önce kulaklık aldım 1 ay bile olmadı logitecg g pro x oyunda sağ kulaklığın sesi birden kesildi ne olduğunu anlıyamadım sebebi nedir sizce boşu boşuna garanti götürmek istemem
kulaklık ile birlikte gelen mobil için olan kabloyu ses kartına takıp kullanmayı deneyin daha sonra pc için olan kabloyu bağlayın büyük ihtimalle düzelir.

xragu

80+ Gold
Tak cikar yap duzelmesse buyuk ihtimal kabloda temssizlik veya o tarafı bozulmuş olabilir

€R€N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Dursun eren koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklık ile birlikte gelen mobil için olan kabloyu ses kartına takıp kullanmayı deneyin daha sonra pc için olan kabloyu bağlayın büyük ihtimalle düzelir.
zaten laptop kullanıcısıyım boş usb yeri olmadığı için mobil kablolu olan kabloyu kullanıyorum o şekilde gitti

TamerKs

80+ Silver
zaten laptop kullanıcısıyım boş usb yeri olmadığı için mobil kablolu olan kabloyu kullanıyorum o şekilde gitti
USB çoğatıcı alın. Bu kulaklığı ses kartı olmadan kullanarak kulaklığa büyük ayıp ediyorsunuz. O zaman mobil kabloyu deneyin.

Top Bottom