IşıkyoluCümleten hayırlı sabahlar olsun selamun aleyküm
Son zamanlarda animasyon filmlerine çok taktım bildiğiniz ve önerdiğiniz animasyon filmi varsa söylerseniz sevinirim
Her türlüsü olur fark etmez
soulCümleten hayırlı sabahlar olsun selamun aleyküm
Son zamanlarda animasyon filmlerine çok taktım bildiğiniz ve önerdiğiniz animasyon filmi varsa söylerseniz sevinirim
Wall-eCümleten hayırlı sabahlar olsun selamun aleyküm
Bunlara bakicam arabalar dışında ikisini izlemedimIşıkyolu
Wili ve iva
Arabalar
Daha çok gider bu liste
Sevmedim onu
Bakicam bunlara teşekkürlerWall-e
Ters yüz
Coco
Işıkyolu
Wili ve iva
Arabalar
Daha çok gider bu liste
Mesajlarınızı şimdi silmezseniz, mezarınızı kazarım! Siz kimsiniz de @Mırnav' kandaşımı üzüyorsunuz?Wall-e
Ters yüz
Coco
Ne söyleyeceksem söylenmiş....
Yav gereksiz yere meşgul etmeyin rica ediyorumMesajlarınızı şimdi silmezseniz, mezarınızı kazarım! Siz kimsiniz de @Mırnav' kandaşımı üzüyorsunuz?
Izlediğim bir kaç animasyon vardı kötü kedi Şerafettin, kediler, süper ajanlar bu 3 unu tek günde bitirdimAnimasyon listemi atacağım akşam. Okuldayım 5'te çıkacağım. Ama 100'den fazla muhteşem film var, haberin olsun.
Kardeşim raconunu başka yerde kesmeye çalışırmisin burası forumMesajlarınızı şimdi silmezseniz, mezarınızı kazarım! Siz kimsiniz de @Mırnav' kandaşımı üzüyorsunuz?
Onu gördüm pek sarmadı beniwall-e
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyuncak hikayesi de olabilir
İyi de makara yapıyoruz ya. Tamam bundan sonra sana yapmam..Kardeşim raconunu başka yerde kesmeye çalışırmisin burası forum