Animasyon Yarışması Destek

Reaksiyon skoru
52
Motion Capture teçhizatı üreten Rokoko'nun animasyon yarışmasında ilk 5'e girdim. Videonun yorumlarında en çok oy alan animasyon 3D sektörü için çok değerli ödüller kazanacak. "5. Fere" yazarak ve mümkünse animasyonla alakalı İngilizce ufak bir yorum yazarak oy verebilirseniz çok çok büyük destek olmuş olursunuz. Her bir yorum çok önemli. Şimdiden teşekkürler 🙏

hocam çok tebrik ederim eline koluna sağlık elimizden geleni yaparız. hangi programla nasıl yaptığına dair bizlere bir bilgilendirici videon ya da yönlendirmen olursa çok sevinirim.

Hocam harika işler çıkarılmış ama seninki cidden çok farklı olmuş eline sağlık. İnsan imreniyor :)
Çok teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok tebrik ederim eline koluna sağlık elimizden geleni yaparız. hangi programla nasıl yaptığına dair bizlere bir bilgilendirici videon ya da yönlendirmen olursa çok sevinirim.
Çok teşekkürler. Karakteri sıfırdan Blender'da yaptım. Textureları Substance Painter'da. Render'ı da aynı şekilde Blender'da aldım. Yapım aşamasından birkaç görsel ekliyorum :) Sorularınız olursa zevkle cevaplayabilirim.

Ekler

• RkExp.png
    RkExp.png
    1.3 MB · Hit: 59
  • Fere_Still_4.1.1 copy.png
    Fere_Still_4.1.1 copy.png
    2.8 MB · Hit: 56
  • FereViewportRokoko.png
    FereViewportRokoko.png
    567.6 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler. Karakteri sıfırdan Blender'da yaptım. Textureları Substance Painter'da. Render'ı da aynı şekilde Blender'da aldım. Yapım aşamasından birkaç görsel ekliyorum :) Sorularınız olursa zevkle cevaplayabilirim.
valla bende çok isterim bu tarz şeyleri yapmayı teşekkür ederim attıkların için, bu tarz bir içerik paylaşmayı düşünürmüsün forumda videolarla beraber çok fazla insan ilgilenecektir diye düşünüyorum

Elinize sağlık oyumu verdim yorumumu yazdım çok başarılı iş çıkarmışsınız umarım kazanırsınız.

Motion Capture teçhizatı üreten Rokoko'nun animasyon yarışmasında ilk 5'e girdim. Videonun yorumlarında en çok oy alan animasyon 3D sektörü için çok değerli ödüller kazanacak. "5. Fere" yazarak ve mümkünse animasyonla alakalı İngilizce ufak bir yorum yazarak oy verebilirseniz çok çok büyük destek olmuş olursunuz. Her bir yorum çok önemli. Şimdiden teşekkürler 🙏
Eline sağlık çok iyi iş çıkartmışsın.

Çok teşekkürler. Yarışmanın sonlanmasına bir iki günlük zaman kaldı her yorum gerçekten çok önemli. Şu anda kendi imkanlarımla alamayacağım mocap kıyafetini kazanmam gelecek çalışmalarım için çok kritik.

Yorum sayıları. Benim animasyonum 217 yorumla 2. Sırada. Oscar The Graceful adlı animasyon 310 yorumla birinci sırada. Ne yazık ki oy toplama oyununa dönüştü ilk 5 seçildikten sonra bu aşama.
Facebook Grublarına , Başka Forumlar , Yotube vb ... oradan destek yardım istemediyseniz isteyin destek gelir

Facebook Grublarına , Başka Forumlar , Yotube vb ... oradan destek yardım istemediyseniz isteyin destek gelir
Şimdi bir foruma daha yazdım. Ne yazık ki Facebook kullanmıyorum. Destek isteyebileceğim yerler sanırım bitti :D Sizlerin de aklınıza gelen yerler olursa paylaşabilirseniz gerçekten harika olur. 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,531
Üyeler
185,119
Son üye
Mistikeno
Geri