Neler Yeni

Anime karakteri Rias Gremory'e aşık oldum ne yapmalıyım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,696
İsim
Selim
O silahlı olan sezonu hiç sevmemiştim ben 3 ve 4 te orjinale dönmeye çalışmışlardı ama meh denilebilirdi en fazla ama benim ilk animem olduğundan yeri ayrıdır bende

Cidden yok sarışın bi tane geldi falan bi tane mavi saçlı vardı
Dc nickim bile gremory benim 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Gerçeklikten uzaklaşmayı seçmeyin. İzleyin ama aşık olmak çok farklı bir şey. Şizofreniye giden yolun başlangıcı...

BabaVoss7

80+ Silver
Riasa aşık olanda ne bilim ya

51ec7x+Ai9L.jpg

Bu daha tatlı @cici
cocuk şube aç kapıyı

WqDynesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
Olum gene o çocuk musun sen?
Yok be ben o değilim de resimleri ondan indirdim dediğim gibi şehir dışındayım internetim bitmek üzere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamı ateşten alıp cehenneme atıyon la sen
😂

Gerçeklikten uzaklaşmayı seçmeyin. İzleyin ama aşık olmak çok farklı bir şey. Şizofreniye giden yolun başlangıcı...
Doğrudur hocam ama yapacak da bir şey yok

Son düzenleme:

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
troll konu ıyy

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Yok be ben o değilim de resimleri ondan indirdim dediğim gibi şehir dışındayım internetim bitmek üzere

😂

Doğrudur hocam ama yapacak da bir şey yok

Yapacak çok şey var. Bahane aramayın.

Venuzdnor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Venuzdnor
Sırf Rias'ı kötüleyip Sao dan asunaya güzel diyen süper zekalar için şu foruma katıldım. Sao kadar sıkıcı anime görmedim izlediklerim arasında 1.sezonda ilk sanal dünyadan çıktıklarında anime bitseymiş iyiymiş. Rias>Sao'daki tüm kızlar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz ayrı dünyaların insansınız. Olmayacak duaya namaste deme.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Anime karakteri Rias Gremory için psikolojim çöküşe geçti animenin 3 sezonunu internetimin olmaması ve şehir dışında olmama rağmen 1 günde bitirdim 4. Sezonu izlemiyorum bilerek bir kaç gündür, 4. Sezonu da izlersem devamı olmadığı için tamamen mental çöküntüye gireceğim bunu üstüne birde ara tatil olması nedeniyle yapacak şeylerin az olması sürekli onu düşünmeye itiyor. Bana asosyal obez diyenler olacaktır, obez birisi değilim düzenli olarak fitness yapan bir kişiyim ama anime izlemeye yeni başlayan biri olarak 3 günde 250 bölüm civarı anime izledim ve şuan psikolojim tamamen çöküyor Rias dan sonra gerçek hayattaki hiçbir kızdan etkilenebileceğimi de düşünmüyorum.

Geceleri rüyalarda onu görmeye çalışıyorum.
Anime karakteri Rias Gremory için psikolojim çöküşe geçti animenin 3 sezonunu internetimin olmaması ve şehir dışında olmama rağmen 1 günde bitirdim 4. Sezonu izlemiyorum bilerek bir kaç gündür, 4. Sezonu da izlersem devamı olmadığı için tamamen mental çöküntüye gireceğim bunu üstüne birde ara tatil olması nedeniyle yapacak şeylerin az olması sürekli onu düşünmeye itiyor. Bana asosyal obez diyenler olacaktır, obez birisi değilim düzenli olarak fitness yapan bir kişiyim ama anime izlemeye yeni başlayan biri olarak 3 günde 250 bölüm civarı anime izledim ve şuan psikolojim tamamen çöküyor Rias dan sonra gerçek hayattaki hiçbir kızdan etkilenebileceğimi de düşünmüyorum.

Geceleri rüyalarda onu görmeye çalışıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İstersen eğer novelde güncelim spoiler verebilirim kendimce bu güne kadar izlediğim ve okuduğum en büyük harem animesi bu olabilir.

Top Bottom