Anime karakterine aşık olmak🤨

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
PUHAHAHAHHAHAHAHAHAH ASOSYAL OBEZ DIŞARI ÇIK 2 KIZ SURATI GÖR LAN PUHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA KOPTUM

Anime sevenler anlar
bir süre sonra geçiyor
bi 4 yıl önce ben de yaşamıştım :D sonra dönüp baktım ki ne şeyler yaşamışız, o halim karşımda olsaydı döverdim

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Onu hesaba katacak kapasite olsa sence bu konuyu açar mıydı? Bu eleman technopat'de aynı konuyu açmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Soğansız Menemen
Olum engellimisiniz siz ben bunu sizce beni eleştirin diye mi yazıyorum adam akıllı nasıl geçicek diye sordum bilmiyorsanız sg

Bu konuyu Technopat ta açtım ama üyeleri ruh hastası sanırım bana obez Asosyal dendi ama ben ömrü hayatımda 2 tane anime izledim animelere çok uzak bir insanım ayrıca obez fln değilim fiziğim güzel hadi bir tane izleyeyim dedim instada High School DXD diye bir şeyler gördüm bir sürü baya kişi yazmıştı dedim bende izleyim. Anime bana baya saçma geldi 😂 ama karakterleri baya güzel lan. ilerleyen bölümlerde Rias'a aşık oldum animeyi bitireli 4 gün oldu karakter her gece aklımda tekrar tekrar izlemek istiyorum ama izlemiyorum bağımlı olurum diye. Ben bu karakteri nasıl unutucam hacı ne önerirsiniz benim gibi olanlar varsa yazsın Merak edenler için karakter. (Normalde nadiren aşık olan bir insanım)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Boşverin hocam bende buna aşığım
ArabaTeknikBilgi-2004-2010-BMW-M5-5.0i-1.jpg

Bu konuyu Technopat ta açtım ama üyeleri ruh hastası sanırım bana obez Asosyal dendi ama ben ömrü hayatımda 2 tane anime izledim animelere çok uzak bir insanım ayrıca obez fln değilim fiziğim güzel hadi bir tane izleyeyim dedim instada High School DXD diye bir şeyler gördüm bir sürü baya kişi yazmıştı dedim bende izleyim. Anime bana baya saçma geldi 😂 ama karakterleri baya güzel lan. ilerleyen bölümlerde Rias'a aşık oldum animeyi bitireli 4 gün oldu karakter her gece aklımda tekrar tekrar izlemek istiyorum ama izlemiyorum bağımlı olurum diye. Ben bu karakteri nasıl unutucam hacı ne önerirsiniz benim gibi olanlar varsa yazsın Merak edenler için karakter. (Normalde nadiren aşık olan bir insanım)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam merhaba sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama bu anime güzeldi başka öneriniz var mı güzel

hocam merhaba sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama bu anime güzeldi başka öneriniz var mı güzel
Yok maalesef artık izlemiyorum .d

Technopattakiler doğru demiş haftada 3 gün kardiyo yazıyorum
Brawl starstan buldum sew gerek yok😎

Puhahahahahah 2 saattir sizle billur geçiyom

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular