Lujfnen linlk i paylasir mis n.
Ebaydan nasıl alınıyorHot Anime Girl for sale | eBay
Get the best deals for Hot Anime Girl at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!www.ebay.com
Bende şişme alıcam takipte kalın1/2 hafta önce bi konuda anime kızı alacagimi demistim çoğu kisi palavra sanmış bugün taylanddan kargom geldi (diğer 2 kargo yarin geliyor) ilk figürü koyduk bakalım soru olarak şunu sorucam ısıda bir sorun olurmu?
shipping olutor heralde aliexpress gibi yurt dışı ama gümrüğe takılırEbaydan nasıl alınıyor
aynı standart. siteden alışveriş yaparsın. gümrükdede vergi çıkarsa onuda ödersin.Ebaydan nasıl alınıyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz.TR de neden bu kadar anime seviyorlar ? satış algısı tuzaklarına direkt düşüyor bizim gençlik.
Orda sadece PayPal olmuyor muyduaynı standart. siteden alışveriş yaparsın. gümrükdede vergi çıkarsa onuda ödersin.
büyük boyu var mı1/2 hafta önce bi konuda anime kızı alacagimi demistim çoğu kisi palavra sanmış bugün taylanddan kargom geldi (diğer 2 kargo yarin geliyor) ilk figürü koyduk bakalım soru olarak şunu sorucam ısıda bir sorun olurmu?
HAHHAHAHAH PATLADIMO konuyu hatirlayan varmiya annem görürse sanırım kasayi patlatir aifnwjfjw sirkete geldi kutu abilere dedim sakin acmayin acmamislar şükür
Arkadaş mı soruyor hocambüyük boyu var mı
Link gelir mi hızlısından1/2 hafta önce bi konuda anime kızı alacagimi demistim çoğu kisi palavra sanmış bugün taylanddan kargom geldi (diğer 2 kargo yarin geliyor) ilk figürü koyduk bakalım soru olarak şunu sorucam ısıda bir sorun olurmu?
160cm yastığı alıcam da eve nasıl sokucam onu düşünüyorum var mı taktikO konuyu hatirlayan varmiya annem görürse sanırım kasayi patlatir aifnwjfjw sirkete geldi kutu abilere dedim sakin acmayin acmamislar şükür
arkadaş yazmış ya kusura bakmayınArkadaş mı soruyor hocam