Highschooldxd arada tuzakmış gibi duruyor umarım tuzak olsun diye oradadır :v
Çok severim kendisini. Sınıfça izleyip sevdiğimiz, saydığımız bir anime kendileri.
Highschooldxd arada tuzakmış gibi duruyor umarım tuzak olsun diye oradadır :v
Dororo ciddi anlamda aşırı underrated ve harika bir anime burayı okuyacak herkese önerimdirDororo
Neon Genesis Evangelion
Moriarty the patriot
Spy x family (daha yeni anime 3 bölümü çıktı mangasını okuyorum tatlı bence sevdim)
Mirai Nikki {}
high school dxdÇok olmasa da yeni sayılırım. Her tür olur ama fazla fantastik olmazsa sevinirim.
İzlemeyen ölsünhigh school dxd
sao ilk sezon mükemmel 2. eh işte 3 çöp yarıda saldımEn son Mushoku Tensei izleyip mangasını bitirdim. Ben çok sevdim fakat sen isekai sever misin bilmiyorum. Onun dışında
Serap of the end
Tokyo revengers
Tokyo ghoul
Horimiya(romantizm)
BSG
Naruto
High school DXD
Code geas
sword art online
Jujutsu kaisen
Bunları önerebilirim. Hepsi hoşuma giden animeler. Belli bir tür verirsen daha çok yardım edebilirim.
Dediğin gibi. 3'ü izlemedim gerçi ama ilk sezon gerçekten güzeldi.sao ilk sezon mükemmel 2. eh işte 3 çöp yarıda saldım
1.sezonu izle, kalanını izleme eski kalite yok. Tıpkı tokyo ghoul gibi ilk 2 sezonu çok iyi sonrası kötüDediğin gibi. 3'ü izlemedim gerçi ama ilk sezon gerçekten güzeldi.
ilk sezon efsane sarmıştı 2. de aksiyonluydu ama 3. de akışı yakalayamıyordun artık çok kötü bozdu.Dediğin gibi. 3'ü izlemedim gerçi ama ilk sezon gerçekten güzeldi.
2. de izlemeye değer mi 6/10 gibi1.sezonu izle, kalanını izleme eski kalite yok. Tıpkı tokyo ghoul gibi ilk 2 sezonu çok iyi sonrası kötü
türkanime veya telefon uygulaması var animecix diyeDaha önce hiç izlemedim bunları hangi sitelerden izliyorsunuz ve zevk meselesi herkes sevmez gibi bir şey mi anime izlemek?
Anime izlemeyi herkes sever ama her animeyi değil. Bir de Türkanime'den izleyebilirsiniz.Daha önce hiç izlemedim bunları hangi sitelerden izliyorsunuz ve zevk meselesi herkes sevmez gibi bir şey mi anime izlemek?