İzlemeye başlıyorum. 1 bölüm izleyip bırakmıştım.DXD NERDEEEE
Bende zaten anime izlemeye yeni başladım bildiğim animeler az. Karşılaştırma yapabileceğim pek bir anime yok. Belki de ondan dolayı çok iyi görüyorum bu animeyiSahsen ben beğenmiyorum o animeyi. Konusunu beğenmiyorum ayrıca çizimi a1 gibi bir şirketten değilde bağımsız bir anime yayıncısının animesi gibi hissettiriyor.
Beğenmediğim Trinity seven bile bunun yanında altın değerinde.
not: söylediğim sözler benim düşüncelerimdir.
ergenim ama bana hitap etmiyorBu animeyi izledim ben gayet güzel sadece 02 biraz ergenlere hitap etmiş. Bu animenin 2. sezonu var ama altyazısı yok Japonya konumu ile Chrome kullanırsanız çıkıyor ben izledim sakın izlemeyin.
Ne alaka kardessEthem canımla Doğukan abim gelsin ayvayı yedim.
Ben 89 izledim bu aralar pek sarmıyo en son prison school izlemiştim sarıyooİzlemeye başlıyorum. 1 bölüm izleyip bırakmıştım.
Bende zaten anime izlemeye yeni başladım bildiğim animeler az. Karşılaştırma yapabileceğim pek bir anime yok. Belki de ondan dolayı çok iyi görüyorum bu animeyi
unut sen onu.[/SPOILER]
Yoo, çok para kaldırdılar. Sezon sonu zaten garip bitti. İhtimal var bence. Tabii Cyberpunk animesini yapıyorlar şu an.unut sen onu
Yanlış. #1#2 Death Note
aboooYoo, çok para kaldırdılar. Sezon sonu zaten garip bitti. İhtimal var bence. Tabii Cyberpunk animesini yapıyorlar şu an.