Neler Yeni

Anime önerilerizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Enes Sağlambaş
Tavsiye ettiğiniz animeler nelerdir böyle attack on titan sürükleyici olursa iyi olur

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Tavsiye ettiğiniz animeler nelerdir böyle attack on titan sürükleyici olursa iyi olur
darling in the franxx bu arada beni garip bulabilirsin fakat bende arkadaşlardan gördüm arkadaşım 3gün felan depresyona girmiş sonunda :D bende 2gün etkisinden çıkamadım bitirince şimdi yeniden izliyorum tavsiye ederim hatta filmi bitirdikten bi 2 saat felan sonra arkadaşlarımında etkisiyle beraber ağlamaya başladım :( o akdar etkiledi beni seni ne kadar etkiler bilemm fakat ben etkilendim baya

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Charllotte Akame ga kill sükast sınıfı one punch man öneririm

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bu arada benim tavsiye ettiğimi bitirirsen beni hatırla ve ne hissettiğini söyle merak ettim senin ne hissedeceğini filmin sonunda izlersen :D

ElectriX

80+ Silver
high school dxd

Bartuu

80+ Silver
Boku no Hero academia , seven deadly sins , naruto (küçük hali olan 900mu 1000 mi ne bolum olan degil)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
darling in the franxx bu arada beni garip bulabilirsin fakat bende arkadaşlardan gördüm arkadaşım 3gün felan depresyona girmiş sonunda :D bende 2gün etkisinden çıkamadım bitirince şimdi yeniden izliyorum tavsiye ederim hatta filmi bitirdikten bi 2 saat felan sonra arkadaşlarımında etkisiyle beraber ağlamaya başladım :( o akdar etkiledi beni seni ne kadar etkiler bilemm fakat ben etkilendim baya
Aynen bende izledim çok iyi anime.Benim önerilerimde bunlar:
Steins Gate
Boku no hero academia
Kimetsu no yaiba
Death Note
One Punch Man
Inuyashiki
Dororo
Birde arkadaşın dediğini öneririm darling in the franxx gerçekten iyi animedir.

Top Bottom