Anime önerisi

İlk sezon dışında bütün sezonlar kötü. Full echi dolu ve uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ttgl en iyi Mecha animesi 🤝🤝 ergo proxy de baya iyi

İkisi de çok kötü animedir akla gelmeleri bir şeyi ifade etmiyor

Dram
Anohana
Rainbow
Clannad
Shounen
Ttgl
İppo
Hunter x hunter
Fma 2003
Gintama
Seinen
Cowboy bebop
Kaiji
Vinland saga
Gto
Düşüncem şu yönde:

İlk sezondaki denge gayet iyi ve ecchi bu tarz bir şey değil öyle animeler de gördüm. Ama SAO’da bu tarz bir şey yoktu ya da aşırı nadir bir iki sahne ki bu da sadece renk katar. 2. Sezonu izliyorum ve kötü değil GGO kısmı gayet güzrl olmuş tek sıkıntı ilk sezondaki dengenin mükemmel olması. İlk sezon o kadar iyi olmasa 2. Sezon kötü hissettirmezdi, ama dediğim gibi 2 kötü falan değil. Üzgünüm sadece baştan savma bir yorum yapmışsın.

Düşüncem şu yönde:

İlk sezondaki denge gayet iyi ve ecchi bu tarz bir şey değil öyle animeler de gördüm. Ama SAO’da bu tarz bir şey yoktu ya da aşırı nadir bir iki sahne ki bu da sadece renk katar. 2. Sezonu izliyorum ve kötü değil GGO kısmı gayet güzrl olmuş tek sıkıntı ilk sezondaki dengenin mükemmel olması. İlk sezon o kadar iyi olmasa 2. Sezon kötü hissettirmezdi, ama dediğim gibi 2 kötü falan değil. Üzgünüm sadece baştan savma bir yorum yapmışsın.
Ecchi yi artırdılar ve full fanservice yaptılar seriyi

Benzerden kastın ?
Bu seviyede ecchi içeren animeler. Bana örnekle gösterirsen ben de sana aa harbiden çok içeriyor he derim. Herhangi bir çıplaklık öğesi görmedim şimdiye kadar. Sinon dışında ki o da sayılır mı bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,927
Üyeler
186,692
Son üye
wristcuter
Geri