S Sphyron 80+ Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mert Dün, 03:41 #1 Laravel framework kullanarak bi anime sitesi geliştiriyorum. Domaini aldım fakat hosting konusunda kararsızım. Videoları doğrudan site hostinginde mi tutmalıyım yoksa harici bir hosting daha mı mantıklı olur bilemedim.
Laravel framework kullanarak bi anime sitesi geliştiriyorum. Domaini aldım fakat hosting konusunda kararsızım. Videoları doğrudan site hostinginde mi tutmalıyım yoksa harici bir hosting daha mı mantıklı olur bilemedim.
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,155 Dahası Reaksiyon skoru 340 İsim Alihan YILMAZ Dün, 12:24 #2 Hak sahipleri ne diyor bu konuda?
S Sphyron 80+ Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mert Bugün, 01:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Hak sahipleri ne diyor bu konuda? Devamı için tıklayın... Açıkcası animeler / mangalar pek fazla telif yemiyor diye biliyorum.
Alihanyilmaz yazmış: Hak sahipleri ne diyor bu konuda? Devamı için tıklayın... Açıkcası animeler / mangalar pek fazla telif yemiyor diye biliyorum.