One piece başlarda sıkıyor evet ama devam et sıkılmamaya çalış yani çok efsane çünkü, bana göre naruto dahada efsane narutoyu asla kaçırma, ve önerebileceğim animelerde : fairytail, d-grayman, bleach,baki,one punchman,high school dxd çok güzel serilerdir daha çok var ama aklıma gelmiyor kesinlikle araştır ve yeniden başlaBundan yıllar yıllar önce One Piece izlemiştim 150. bölüme kadar gelip bırakıp geçen aylarda Naruto'ya başladım 3. bölümde bıraktım. Aslında çok hoşuma gidiyor izlemek istiyorum ama zaman bulamıyorum. En yakın zamanda tekrar başlamak istiyorum anime izlemeye. İzlememi önerebileceğin bir şeyler varsa neden başlamayayım. xd
Tam olatak animeci değilim ama jojoya bayılıyorumMillet yıllar anime izliyorum ve manyak gibi seviyorum düşündüm ki eğer animeci olan varsa birbirimize destek olur daha iyi kaynaşırız ne dersiniz ?
Narutp basta biraz sıkıcı ama ileride aşırı sarıyor gunde 20 bolum izliyordum weeb olmaya yakındımBundan yıllar yıllar önce One Piece izlemiştim 150. bölüme kadar gelip bırakıp geçen aylarda Naruto'ya başladım 3. bölümde bıraktım. Aslında çok hoşuma gidiyor izlemek istiyorum ama zaman bulamıyorum. En yakın zamanda tekrar başlamak istiyorum anime izlemeye. İzlememi önerebileceğin bir şeyler varsa neden başlamayayım. xd
Hiç sıkıntı yok hocam jojo kalp ben rararararrarararararararar ?Tam olatak animeci değilim ama jojoya bayılıyorum
Aynen hocam eski olduğundan dolayı öyle ama az sabredince sabretmene deyiyoNarutp basta biraz sıkıcı ama ileride aşırı sarıyor gunde 20 bolum izliyordum
Arkadaşlar saydı yok naruıtosu var yok shippuuden'ı var yok osu var busu var korktum izlemeye.Narutp basta biraz sıkıcı ama ileride aşırı sarıyor gunde 20 bolum izliyordum weeb olmaya yakındım
Aslında o anime değil çizgifilm. xdAvatar. İlk çıkan