Aware
80+ Silver
Selamlar. Serinin 7 bölümüyle karşınızdayım. Seriyi bilmeyen kalmadı herhalde ama serinin amacını anlatayım tekrardan . Anime izlemeyenlere ve izleyecek anime bulamayanlara yardım etmek. Umarım amacımda başarılı oluyorumdur. Güzel bir animeyle daha karşınızdayım . İyi okumalar. (Okuyamayanlar olursa karanlık moda alsınlar)
Tate no Yuusha no Nariagari
Konu: Naofumi, karşılaştığı bir kitabı açtığında başına geleceklerden tamamen habersizdi bir anda kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar güçlü ekipmanlarla donatılmışlardır. Yıllardır Felaket Dalgalarıyla boğuşan bir ülke olan Melromarc Krallığına yardım etmek için gelen bu sıradan adamlara kılıç,kalkan,yay ve mızrak verilir. Kalkan Kahramanı olan Naofumi, ise saldırı kahramanı olmaması ,deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı hem diğer kahramanlar hem halk tarafından en zayıf kahraman olarak görülür ve ciddiye alınmaz. Kahramanları eğitmek için gönüllü kişiler alınır fakat Naofumi için bir kişi hariç kimse gönüllü olmaz. Onu eğitmek amacıyla yanına geldiğini düşündüğü Malty onu kandırarak ihanet eder ve Melromarc halkına onu kötü gösterir. Naofumi,kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ve onurunu düzeltmeye ant içer. Edineceği yoldaşlar ile birlikte paralel dünyadaki kaderi , yaşayacağı garip ve akıl sır ermeyen maceraları böylece başlamış oluyor.
Düşüncelerim: Naofumi, karakteri gerçekten güzel bir karakter olmuş. Mental olarak güçlü, yaşadıklarını kaldırabiliyor o yüzden sıfırdan güçlenen bir karakter bu önemli. Metin 2 ve Knight Online kafasında küçük seviye kasma sahneleri olan demirciye gittiğimiz yoldaşlar edindiğimiz bir anime yani . Metin 2 ve Knight Online oynadıysanız kesin bakın derim . Oynamamış olsanız da bakın her türlü bakın pişman olmazsınız. Çizimleri , konu örgüsü, karakterleri, konusu ve müzikleriyle gönlümü çalmayı başardı süper olmuş hepsi gerçekten . Animede yaşanan dramlar komedi ile aynı seviyede nötrlemiş birbirlerini sonucunda açığa tuz çıkmış
. Evet berbat bir şakanın ardından devam ediyorum. Animenin 2. sezonu onaylandı (link hemen yandaki yazıda) 3. sezonunun da gelmesi bekleniyor devam edecek olması ekstra bir güzellik olmuş gerçekten . Biliyorsunuz bazı animelerin devamı gelmiyor. Bu da insanın hevesini kursağında bırakıyor . Yavaş yavaş gelişen kahramanımızın yalnız olması ekstra zorluklar ama bazen de avantajlar katıyor ona .Spoiler vermeyelim serinin amacı bu sonuçta .
Puanlarım:
Konu: 7/10
Çizimler: 9/10
Müzikler: 7/10
Karakterler: 8/10 (Animede ki Eyşan yüzünden kırıyorum 1 puanı)
Sürükleyicilik: 10/10
Çıplaklık:1/10 (neredeyse hiç kullanılmamış.Güzel)
Genel Puan: 7.5/10
Sonuç: Başyapıt !
Evet bu yazının da sonuna geldik eksiklerimi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim artık yavaştan bir font ve renk seçimi yapmış oldum 7. bölüm ve yeni belirledim . Evet
Belki 1-2 şey daha ekleyebilirim bölüm sayısı vs diye bunları belirtin ekleyeyim mi ? Bunlar önemli çünkü . Serinin diğer bölümlerini aşağıya bırakacağım.
Okuduğunuz için teşekkürler. Diğer bölüm pazar günü gelecek takipte kalın.
Diğer bölümler;
Sıradaki animeler:
Dr.Stone
Charlotte
Death Note
İzleyeceklerim:
Jujutsu Kaisen (bir rivayete göre bunu bitirince bu seri bitecekmiş
)
Tate no Yuusha no Nariagari
Konu: Naofumi, karşılaştığı bir kitabı açtığında başına geleceklerden tamamen habersizdi bir anda kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar güçlü ekipmanlarla donatılmışlardır. Yıllardır Felaket Dalgalarıyla boğuşan bir ülke olan Melromarc Krallığına yardım etmek için gelen bu sıradan adamlara kılıç,kalkan,yay ve mızrak verilir. Kalkan Kahramanı olan Naofumi, ise saldırı kahramanı olmaması ,deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı hem diğer kahramanlar hem halk tarafından en zayıf kahraman olarak görülür ve ciddiye alınmaz. Kahramanları eğitmek için gönüllü kişiler alınır fakat Naofumi için bir kişi hariç kimse gönüllü olmaz. Onu eğitmek amacıyla yanına geldiğini düşündüğü Malty onu kandırarak ihanet eder ve Melromarc halkına onu kötü gösterir. Naofumi,kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ve onurunu düzeltmeye ant içer. Edineceği yoldaşlar ile birlikte paralel dünyadaki kaderi , yaşayacağı garip ve akıl sır ermeyen maceraları böylece başlamış oluyor.
Düşüncelerim: Naofumi, karakteri gerçekten güzel bir karakter olmuş. Mental olarak güçlü, yaşadıklarını kaldırabiliyor o yüzden sıfırdan güçlenen bir karakter bu önemli. Metin 2 ve Knight Online kafasında küçük seviye kasma sahneleri olan demirciye gittiğimiz yoldaşlar edindiğimiz bir anime yani . Metin 2 ve Knight Online oynadıysanız kesin bakın derim . Oynamamış olsanız da bakın her türlü bakın pişman olmazsınız. Çizimleri , konu örgüsü, karakterleri, konusu ve müzikleriyle gönlümü çalmayı başardı süper olmuş hepsi gerçekten . Animede yaşanan dramlar komedi ile aynı seviyede nötrlemiş birbirlerini sonucunda açığa tuz çıkmış
Puanlarım:
Konu: 7/10
Çizimler: 9/10
Müzikler: 7/10
Karakterler: 8/10 (Animede ki Eyşan yüzünden kırıyorum 1 puanı)
Sürükleyicilik: 10/10
Çıplaklık:1/10 (neredeyse hiç kullanılmamış.Güzel)
Genel Puan: 7.5/10
Sonuç: Başyapıt !
Evet bu yazının da sonuna geldik eksiklerimi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim artık yavaştan bir font ve renk seçimi yapmış oldum 7. bölüm ve yeni belirledim . Evet
Belki 1-2 şey daha ekleyebilirim bölüm sayısı vs diye bunları belirtin ekleyeyim mi ? Bunlar önemli çünkü . Serinin diğer bölümlerini aşağıya bırakacağım.
Okuduğunuz için teşekkürler. Diğer bölüm pazar günü gelecek takipte kalın.
Diğer bölümler;
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #2 Tokyo Ghoul | Aksiyon
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #3 Noragami | Aksiyon |Komedi
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #4 Owari no Seraph | Aksiyon
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #5 Black Clover | Aksiyon
İnceleme - Animeler ve Başyapıtlar #6 Naruto | Aksiyon
Sıradaki animeler:
Dr.Stone
Charlotte
Death Note
İzleyeceklerim: