Neler Yeni

Öneri Ankara Ekran Kartı Tamiri Önerisi

Chapin

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, saygı değer ekran kartım Asus GTX 760 2 GB nedeni bilmediğim halde driver yüklediğim zaman asla boot olmuyordu bende bunun üzerine iyi bir tamirciye yollamak istedim, normalde Ankara'da Armağan Başbuğa'ya kart yollarım fakat gerçekten çok yavaş çalışıyor 3-4 ayda tamir yapıyor ve 10 kartdan sadece 2 tanesini tamir edebiliyor, bende denemek için ERB Bilişime kart yolladım tamir hızlı oldu yolladığım günün ertesi günü aradılar ve 150 TL ücret çıakrıp uygunsa tamir edeceklerini söylediler, bende uygundur deyince 1 saat sonra aramamamı söylediler.

1 Saat sonra aradığımda kartı yapmışlardı, bende EFT geçtim ve aynı gün kargoya verdiler, güzel bir deneyim oldu, artıları ve eksileri yazacağım.

Artılar;

1- Temiz işcilik yapılmış, flux lekesi ve ağır bir leke belirgin değildi.
2- Reballing yapılmış, ısıtma değil.
3-Arkadaş dürüst kartın 3-4 yıl ömrü olmayacağını belirtti.
4-Uygun fiyatlı yaptı Teknik Takip ve Profix bunun için 300 TL ücret çıkarırdı ama 150 TL yapıldı.
5- Baya hızlıydı.

Eksileri;

1- Termal macun pek kaliteli değildi, bana gelince tekrar değiştirdim.
2- Çok yoğun çalışıyorlar, kargoya verirken kendi adresinizi yazmazsanız karışabilir.

Ankara'da ekran kartını tamir ettirecek kişilere öneririm.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
mesaj yazan olmamış.
öneriniz için teşekkürler.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar, saygı değer ekran kartım Asus GTX 760 2 GB nedeni bilmediğim halde driver yüklediğim zaman asla boot olmuyordu bende bunun üzerine iyi bir tamirciye yollamak istedim, normalde Ankara'da Armağan Başbuğa'ya kart yollarım fakat gerçekten çok yavaş çalışıyor 3-4 ayda tamir yapıyor ve 10 kartdan sadece 2 tanesini tamir edebiliyor, bende denemek için ERB Bilişime kart yolladım tamir hızlı oldu yolladığım günün ertesi günü aradılar ve 150 TL ücret çıakrıp uygunsa tamir edeceklerini söylediler, bende uygundur deyince 1 saat sonra aramamamı söylediler.

1 Saat sonra aradığımda kartı yapmışlardı, bende EFT geçtim ve aynı gün kargoya verdiler, güzel bir deneyim oldu, artıları ve eksileri yazacağım.

Artılar;

1- Temiz işcilik yapılmış, flux lekesi ve ağır bir leke belirgin değildi.
2- Reballing yapılmış, ısıtma değil.
3-Arkadaş dürüst kartın 3-4 yıl ömrü olmayacağını belirtti.
4-Uygun fiyatlı yaptı Teknik Takip ve Profix bunun için 300 TL ücret çıkarırdı ama 150 TL yapıldı.
5- Baya hızlıydı.

Eksileri;

1- Termal macun pek kaliteli değildi, bana gelince tekrar değiştirdim.
2- Çok yoğun çalışıyorlar, kargoya verirken kendi adresinizi yazmazsanız karışabilir.

Ankara'da ekran kartını tamir ettirecek kişilere öneririm.

Arkadaşı tanıyorum ekran kartı tamiri için baya kart gönderirdim ama termal macunu gerçekten kötü ama baya iyiler ekran kartı konusunda he bide teknik takip diye bi kanal var oda yapıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,706
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Reballing işlemi baya şans işi, 1 ay dayanabilir, 3 yıl bile dayanabilir belli olmaz.

Chapin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reballing işlemi baya şans işi, 1 ay dayanabilir, 3 yıl bile dayanabilir belli olmaz.
Reballing aslında o kadar riskli olmuyor ısıtmaya ve fırınlamaya göre daha çok uzun ömürlü oluyor genelde. Yinede ortalam en düşük 5 ay ömrü oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,755
Üyeler
169,616
Son üye
Leonidas81518
Top Bottom