..............
80+ Bronze
bir tane de termal macun sipariş et teknobiyotikte mx4 indirimdeydi ordan alabilirsin hala indirimdeyseAnladım hocam sağolun
bir tane de termal macun sipariş et teknobiyotikte mx4 indirimdeydi ordan alabilirsin hala indirimdeyseAnladım hocam sağolun
ben yaparım diyorum ya para istemiyorum korkma götürme oraya ya da başka yerden fiyat al 1500 çokArkadaşlar biliyorum kızacaksiniz ama cidden kendim yapmak istemiyorum biliyorum yardımcı olmak isteyenler var ama siz bana her ayrıntısını verseniz bile ben o korkuyla yapamayacağım aylarca çalışıp aldığım sistemi mahvetmek istemiyorum bu yüzden o yere götürme kararı aldım.
Yok o anlamda değil güvenmiyorum hiçbir şekilde kendime malesef birde yanlış anlamayın cidden neden bilmiyorum ancak bi isletmeye götürmek içimi daha cok rahat hissetmeme sebep oluyor.ben yaparım diyorum ya para istemiyorum korkma götürme oraya ya da başka yerden fiyat al 1500 çok
peki ne diyim sen bilirsinYok o anlamda değil güvenmiyorum hiçbir şekilde kendime malesef birde yanlış anlamayın cidden neden bilmiyorum ancak bi isletmeye götürmek içimi daha cok rahat hissetmeme sebep oluyor.
biz 1500'e bilgisayar aliyoruzYok o anlamda değil güvenmiyorum hiçbir şekilde kendime malesef birde yanlış anlamayın cidden neden bilmiyorum ancak bi isletmeye götürmek içimi daha cok rahat hissetmeme sebep oluyor.
Hocam elimden başka bir şey gelmiyor güvenemiyorum kendime.verme dedik gidecek 1500 verecek hahahah şaka gibi
Hangi ilçedesinizHocam elimden başka bir şey gelmiyor güvenemiyorum kendime.
niye konu açıyorsun adama gideceksen. güvenmeyecek ne var sökecen takacan. videoyu izleyeceksin. 1500 lira vermeye değecek iş değil.Hocam elimden başka bir şey gelmiyor güvenemiyorum kendime.
Dostum belki başka bir işletme vardır daha uyguna yapan diye.niye konu açıyorsun adama gideceksen. güvenmeyecek ne var sökecen takacan. videoyu izleyeceksin. 1500 lira vermeye değecek iş değil.
Etimesgut ve ÇankayaHangi ilçedesiniz
Sen oradaki adamların senin kıymet verdiğin kadar ince çalışacağınız falan mı sanıyorsun belki o da anlamıcak. deneyecek öylesineDostum belki başka bir işletme vardır daha uyguna yapan diye.