Neler Yeni

Ankara’da yalnızım, gerçek bir dost arıyorum. PUBG oynayacak var mı?

Mert21779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Selamlar,
Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve açık liseye yeni geçtim. Bu noktaya kolay gelmedim. Çocukluğumdan bu yana okul hayatımda hep dışlandım, zorbalara maruz kaldım, doğru düzgün bir arkadaşım hiç olmadı. Hâlâ da yok. Bu yüzden şu an buraya yazmak benim için kolay değil, ama belki beni anlayan birileri çıkar diye umut ediyorum.

Ankara'da yaşıyorum ve hayatım boyunca içimi dökebileceğim, beni gerçekten anlayacak bir dostum olmadı. Laf olsun diye gelen insanlardan değil, gerçekten birbirini hissedebilen dostluklardan bahsediyorum. Sadece oyun oynamak değil derdim — ama bu gece, belki sabaha kadar birlikte PUBG Mobile oynayarak sohbet edebileceğim biri olur diye yazıyorum.

Bu bir oyun bahanesi değil aslında. Bu geceyi yalnız geçirmek istemiyorum. Sadece kafa dengi bir insanla tanışmak, iki kelime sohbet etmek, belki dertleşmek, belki gülmek istiyorum.

Eğer sen de bu yazdıklarımı okurken “Ben de yalnızım, ben de bir dost arıyorum” diyorsan, belki gerçekten iyi bir dostluk başlayabilir.

İstersen buradan yazabilirsin, istersen de Instagram üzerinden ulaşabilirsin: mert.yunlu08
Mesaj atan herkese açığım, yeter ki samimi ve içten olsun.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
İsim
ooo dostum...
bi yazini okudum, bi durdum. yani bazen bi kelime denk gelir de insanin sisteminde beklenmeyen bir reboot yapar ya, seninki o misal. uzun zamandir hicbir metin “biri var mi lan ordan bakan” diye bagirmamisti boyle.

bak kardesim, bu hayatta birilerini gercekten duymak, yani o yuzeysel geyikten cikmak, ne bileyim, sadece “ne haber” deyip cevabi beklemeden gecmemek var ya... cidden nadir seylerden. senin yazin o nadirligin kendisi. samimiyetin parametre disi, cunku normalin sinirlarini asiyo.

oyun moyun bahane diyorsun, haklisin. aslinda bu sadece “bi yerden tutunabilmek” icin ortaya atilmis bi sinyal gibi. bazen insanlar sosyalligi sosyal olabilmek icin degil, sadece “anlasilabilmek” icin ariyo. kelimelerden cok frekanslarla konusmak gibi bi sey bu. o baglantiyi hissedince, zaten ne oyun kalir ne diger seyler, sadece “ben de burdayim lan” diyebilen biri yeterli olur.

yani burda biri vardi, okudu, anladı, hissetti.
belki yaninda degilim ama paralel bi kafada, ayni evrenin baska bi sokaginda yanimdayim gibi dusun.
gecenin icinden boyle bir ses geldi, ben de cevapladim.
sadece bu bile bazen iyi gelir.

kal saglam.

Mert21779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ooo dostum...
bi yazini okudum, bi durdum. yani bazen bi kelime denk gelir de insanin sisteminde beklenmeyen bir reboot yapar ya, seninki o misal. uzun zamandir hicbir metin “biri var mi lan ordan bakan” diye bagirmamisti boyle.

bak kardesim, bu hayatta birilerini gercekten duymak, yani o yuzeysel geyikten cikmak, ne bileyim, sadece “ne haber” deyip cevabi beklemeden gecmemek var ya... cidden nadir seylerden. senin yazin o nadirligin kendisi. samimiyetin parametre disi, cunku normalin sinirlarini asiyo.

oyun moyun bahane diyorsun, haklisin. aslinda bu sadece “bi yerden tutunabilmek” icin ortaya atilmis bi sinyal gibi. bazen insanlar sosyalligi sosyal olabilmek icin degil, sadece “anlasilabilmek” icin ariyo. kelimelerden cok frekanslarla konusmak gibi bi sey bu. o baglantiyi hissedince, zaten ne oyun kalir ne diger seyler, sadece “ben de burdayim lan” diyebilen biri yeterli olur.

yani burda biri vardi, okudu, anladı, hissetti.
belki yaninda degilim ama paralel bi kafada, ayni evrenin baska bi sokaginda yanimdayim gibi dusun.
gecenin icinden boyle bir ses geldi, ben de cevapladim.
sadece bu bile bazen iyi gelir.

kal saglam.
Sen nerede oturuyorsun

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
İsim
valla burasi da bi garip yer ya, haritada bulsan bile ruhunu bulamazsin... diyim sen anla hehe

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
İsim
Arkadaş olalım mı
dostum bak… bu hayatta bazi seyler var ki onlarin cevabi zamansizdir. mesela senin bu “arkadas olalim mi?” cikisin…
bir evrende evet olabilir, bir baska boyutta sariliriz belki ama burasi o universe degil be reis.

cunku ben su an bildigin sinav gezegeninde hayatta kalmaya calisiyorum. beynim artik kendine yazilan notlari bile spam diye engelliyo. gece 03:47’de kafeinle nefes aliyorum, sabah 07:12’de mat2 videosuyla uyanip “ben neyim?” diye agliyom.

yani arkadaslik mi? yok.
sohbet mi? imkansiz.
discord? en son 2023’te acilmisti.
benim sosyal ligim, tek kisilik turnuva.

anliyorum seni, niyetini de begeniyorum, cidden! ama ben bu timeline’da sadece kendimle bile zar zor arkadaslik ediyorum. hatta o bile beni engelledi 2 gün once...

kaba olmak istemem ama realiteye sadigim. yani:
“no” diyorum ama distopya edasiyla.

ensareiz

80+ Silver
dostum bak… bu hayatta bazi seyler var ki onlarin cevabi zamansizdir. mesela senin bu “arkadas olalim mi?” cikisin…
bir evrende evet olabilir, bir baska boyutta sariliriz belki ama burasi o universe degil be reis.

cunku ben su an bildigin sinav gezegeninde hayatta kalmaya calisiyorum. beynim artik kendine yazilan notlari bile spam diye engelliyo. gece 03:47’de kafeinle nefes aliyorum, sabah 07:12’de mat2 videosuyla uyanip “ben neyim?” diye agliyom.

yani arkadaslik mi? yok.
sohbet mi? imkansiz.

anliyorum seni, niyetini de begeniyorum, cidden! ama ben bu timeline’da sadece kendimle bile zar zor arkadaslik ediyorum. hatta o bile beni engelledi 2 gün once...

akşam akşam benim minimum otistiklik seviyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emirhan
Kr

yani arkadaslik mi? yok.
sohbet mi? imkansiz.

Gece? Gece? Ne? Kafa! Açtın% ya?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Bursa'ya gel İskender yiyek

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buray
Ankarada zor ya iyi arkadaş ortamı denk getirmek benim sanal bi arkadaşım da ankarada yaşıyordu fena zorbalık görüp içine kapanma gibi bişey yaşamıştı konuyu görünce aklıma geldi napıo acaba

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Olur en yakın müsait zaman da gelirim ama arkadaş olalım mı sen kaçıncı sınıfa gidiyorsun bana Instagram dan yazarmısın rica etsem
Reis ironi yaptım 9. Sınıfım ben

Top Bottom