Ürün Altındaki Kupon İle 599 TL
Son düzenleme:
ben kullanıyorum jbl go 2 ile kıyaslarsak zayıf kalıyor tizler midler güzel sesi temiz basslar zayıfKullanan varmı acaba?
Jbl Go 2 nin 3 te 1 fiyatı hocamben kullanıyorum jbl go 2 ile kıyaslarsak zayıf kalıyor tizler midler güzel sesi temiz basslar zayıf
Anker kulaklığı var bende, seviyorum, kaliteli ürünleri, peki bu fiyat indirimli mi yoksa biraz daha bekleyimmi almak için. Önceki fiyat bandını bilmediğim için soruyorumJbl Go 2 nin 3 te 1 fiyatı hocam
Açıkçası fiyatini hakediyor anker
Teşekkürler siz kaça almıstınızben kullanıyorum jbl go 2 ile kıyaslarsak zayıf kalıyor tizler midler güzel sesi temiz basslar zayıf
Bu ürün eger doğruysa Akakçe verilerine göre daha önce bu fiyata düşmemiş.Anker kulaklığı var bende, seviyorum, kaliteli ürünleri, peki bu fiyat indirimli mi yoksa biraz daha bekleyimmi almak için. Önceki fiyat bandını bilmediğim için soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler siz kaça almıstınız
TeşekkürlerBu ürün eger doğruysa Akakçe verilerine göre daha önce bu fiyata düşmemiş.
ışığı kapanıyor değil mi?ben kullanıyorum jbl go 2 ile kıyaslarsak zayıf kalıyor tizler midler güzel sesi temiz basslar zayıf
kapanıyorışığı kapanıyor değil mi?
Daha ne kadar düşsün fiyatı güzel bence ihtiyacın varsa al ytde incelemesi vardı bakarsın ordan.1kuruş düşmedi takip ediyorumalan varmı bu zaman diliminde.
Şu nasıl acaba
Hangisini almak mantıklı