Neler Yeni

Anker q10i alınır mı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba Hepsiburada da 1200tl kulaklık şu anda nays ile felan 1000tlye yakın bir fiyata geliyor sizce alınır mı

Bende şu an haylou t15 var fakat kulağıma tam oturmuyor gibi hissediyorum aşırı rahatsız ediyor o yüzden kulakustune geçmek istiyorum

Bütçem 1.2k felan kualgimi tam kavricak dikdörtgen pedalı bir kulaklık arıyorum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Merhaba Hepsiburada da 1200tl kulaklık şu anda nays ile felan 1000tlye yakın bir fiyata geliyor sizce alınır mı

Bende şu an haylou t15 var fakat kulağıma tam oturmuyor gibi hissediyorum aşırı rahatsız ediyor o yüzden kulakustune geçmek istiyorum

Bütçem 1.2k felan kualgimi tam kavricak dikdörtgen pedalı bir kulaklık arıyorum
Q10 ses anlamında kurtaran bir kulaklık ama çok ağır. Resmen top mermisi taşıyosun kafanda. Kulakiçi olarak anker r100 öneririm kulaküstü olarak da bir tık üzerine koyup q30 olabilir belki. Giriş seviyesi jbl’lere bulaşma.

Şu olabilir
Hp 2J875AA Kulaküstü Kulaklık

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Q10i bass olarak bence cok yetersiz ve ses seviyesi iyi degildi, hic tavsiye etmem ama duz q10 bilmiyorum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Kaçırma bence 400₺ indirimde Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Hibrit Aktif Gürültü Önleyici ANC - Siyah - A3028 https://amzn.eu/d/4EDeRk4

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Q10 ses anlamında kurtaran bir kulaklık ama çok ağır. Resmen top mermisi taşıyosun kafanda. Kulakiçi olarak anker r100 öneririm kulaküstü olarak da bir tık üzerine koyup q30 olabilir belki. Giriş seviyesi jbl’lere bulaşma.

Şu olabilir
Hp 2J875AA Kulaküstü Kulaklık
Hocam kulakici kullanamiyacagim gibi zaten bu saatten sonra kulağımda sıkıntı oluşturdular gibi yada haylou kalitesiz

Peki hpnin ankerden iyi yanları ne hocam ilk defa bunu gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçırma bence 400₺ indirimde Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Hibrit Aktif Gürültü Önleyici ANC - Siyah - A3028 https://amzn.eu/d/4EDeRk4
Hocam bende bunu düşünüyordum fakat bütçem yetmiyor maalesef kendi paramla satın alicam

Q10i bass olarak bence cok yetersiz ve ses seviyesi iyi degildi, hic tavsiye etmem ama duz q10 bilmiyorum
Bass seviyesi benim için çokta dert değil zaten ekolayzer kullaniyorum hocam onun dışı nasıldır kulaklık acaba ?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Hocam kulakici kullanamiyacagim gibi zaten bu saatten sonra kulağımda sıkıntı oluşturdular gibi yada haylou kalitesiz

Hocam bende bunu düşünüyordum fakat bütçem yetmiyor maalesef kendi paramla satın alicam

Bass seviyesi benim için çokta dert değil zaten ekolayzer kullaniyorum hocam onun dışı nasıldır kulaklık acaba ?
Benim yorumum q10 içindi q10i nasıldır bilemiyorum ama bence ne yap ne et 600₺ bul bir yerden. Biraz daha üste hitap ediyor o kulaklık 600₺ çok değil o cihaz için. Normalde 2.400 fiyatı. Kulakiçi evet sıkıntı yaratabiliyor ama ben r100’den memnunum geçen gün de q45 aldık babama sony xm5’le kapışan bi cihaz. Q30’dan çok dehşet farkı yoktur büyük ihtimal. Hp’yi denemedim bilmiyorum. Fiyatı 2bine sabitleyince çok da alternatif yok.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Benim yorumum q10 içindi q10i nasıldır bilemiyorum ama bence ne yap ne et 600₺ bul bir yerden. Biraz daha üste hitap ediyor o kulaklık 600₺ çok değil o cihaz için. Normalde 2.400 fiyatı. Kulakiçi evet sıkıntı yaratabiliyor ama ben r100’den memnunum geçen gün de q45 aldık babama sony xm5’le kapışan bi cihaz. Q30’dan çok dehşet farkı yoktur büyük ihtimal. Hp’yi denemedim bilmiyorum. Fiyatı 2bine sabitleyince çok da alternatif yok.
O zaman bi bulmaya çalışayım hocam ya bu kadar onerdiginize göre

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya

Hocam bana normal ses seviyesi de yeterli gelmemisti ve disari deli gibi ses veriyordu, fiyatinda daha iyisi nedir bilmiyorum ama onermiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam bana normal ses seviyesi de yeterli gelmemisti ve disari deli gibi ses veriyordu, fiyatinda daha iyisi nedir bilmiyorum ama onermiyorum
O zaman en iyisi bi q30 bakmak olucak gibi hocam teşekkürler yardımlarınız için

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
O zaman en iyisi bi q30 bakmak olucak gibi hocam teşekkürler yardımlarınız için
Hocam ben q35 kullaniyorum, incelemelerden gordugum kadariyla aralarinda mic ve anc harici yani ses kalitesi olarak cok bi fark yok, eger de denildigi gibi fark yoksa size de rahatlikla onerebilirim, o cidden cok guzel model

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Selçuk Karakurt
Ben Anker Soundcore Vortex kullanıcısıydım. Gayet memnundum ama 1.5 yıl kullandıktan sonra padleri soyuldu ve hafif sesi kıldı diye garantiye gönderdim ve bana tamir edilemediğini eski bir model olduğunu söylediler 2 teklif sundular ya aldığım ücreti karşılayacaklardı yada yeni kulaklık olarak q10 göndereceklerdi. Bende q10 u tercih ettim. Kullanalı 1 yıl oldu gayet memnunum özellikle bass boost tuşu baya iyi. seslerden gayet memnunum öneririm. Ağırlığı tartışılır beni rahatsız etmiyor.

https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBIQjhxqFwoTCPCr7uvBmYEDFQAAAAAdAAAAABAE

linki ben koymadım nasıl oldu bilmiyorum bu arada :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben Anker Soundcore Vortex kullanıcısıydım. Gayet memnundum ama 1.5 yıl kullandıktan sonra padleri soyuldu ve hafif sesi kıldı diye garantiye gönderdim ve bana tamir edilemediğini eski bir model olduğunu söylediler 2 teklif sundular ya aldığım ücreti karşılayacaklardı yada yeni kulaklık olarak q10 göndereceklerdi. Bende q10 u tercih ettim. Kullanalı 1 yıl oldu gayet memnunum özellikle bass boost tuşu baya iyi. seslerden gayet memnunum öneririm. Ağırlığı tartışılır beni rahatsız etmiyor.

https://www.google.com/url?sa=i&url=https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-anker-soundcore-vortex-kablosuz-bluetooth-kulaklik-1062384623/detail&psig=AOvVaw2-KxkMgI94tz0pGrOBa0v7&ust=1694210974546000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjhxqFwoTCPCr7uvBmYEDFQAAAAAdAAAAABAE

linki ben koymadım nasıl oldu bilmiyorum bu arada :D
Hocam ablamdan bi 400tl felan borç istedim öyle alıcam.Bize para kalmıcak :D

Top Bottom