Kulakta nasıl duruyorq21i nc yi aktif kullanıyorum baya iyi kalitesi.Pişman olmassınız diye düşünüyorum
dışarda takılmaz baya büyük.Rahatlık ise baya iyi ben anc açıp ders çalışıyorum bazen unutuyorum kafamda olduğunuKulakta nasıl duruyor
Dışarıda takılmayacak kadar büyükmü gerçektendışarda takılmaz baya büyük.Rahatlık ise baya iyi ben anc açıp ders çalışıyorum bazen unutuyorum kafamda olduğunu
büyük ya dışarda takcaksan kulağı çevreleyen değil de jbl ler gibi baskı yapan almanız daha iyi olurDışarıda takılmayacak kadar büyükmü gerçekten
hocam h3 pro kullanıyorum ve bende ikisi arasında kararsız kalarak almıştım ve pişman değilim arkadaşlarımda q21 nc vardı ses kalitesi olarak h3 pro daha önde rahatlık olarak arkadaş q21 ncyi savunuyor genel olarak ama h3 pro kulagı vs rahatsız etmiyor belki tasarım olarak biraz kötü duruyor olabilir ama kişisel bir soru denebilirDışarıda takılmayacak kadar büyükmü gerçekten
Kulakta büyük duruyormuhocam h3 pro kullanıyorum ve bende ikisi arasında kararsız kalarak almıştım ve pişman değilim arkadaşlarımda q21 nc vardı ses kalitesi olarak h3 pro daha önde rahatlık olarak arkadaş q21 ncyi savunuyor genel olarak ama h3 pro kulagı vs rahatsız etmiyor belki tasarım olarak biraz kötü duruyor olabilir ama kişisel bir soru denebilir
q21 kadar değil,h3 pro biraz daha küçük denebilirKulakta büyük duruyormu