Yardım Anker R100 Tek Kulaklık Çalışmıyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,711
Sağ kulaklık bağlanınca sol kulaklık çalışmıyor . Aynı şey sol için de aynı. Nasıl çözebilirim?

Kulaklıkları kutuya koyup ikisine de basılı tutarak resetlemeyi denedin mi?

Hocam şimdi resetlemeyi yaptım açtım ve ikisi açıkken bağlanmıyor. Teki açıkken de bağlanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süre ayarlı yerden sonra anlattığı gibi oluyor reset

Veya hiç açamadım bilmiyorum gözüküyor ama bağlanmıyor

Hocam şimdi resetlemeyi yaptım açtım ve ikisi açıkken bağlanmıyor. Teki açıkken de bağlanmıyor.

Veya hiç açamadım bilmiyorum gözüküyor ama bağlanmıyor
Telefondan unut diyip yeniden bağlantı yaptın değil mi? Bunu da yaptıysan aklıma başka çözüm gelmiyor. Evdeki başka bir telefona bağlamayı dene bir de bakalım onda görecek mi.

Telefondan unut diyip yeniden bağlantı yaptın değil mi? Bunu da yaptıysan aklıma başka çözüm gelmiyor. Evdeki başka bir telefona bağlamayı dene bir de bakalım onda görecek mi.
Hocam telefon bağlanmıyor bilgisayarda gözükmüyor
Ya aldığıma pişman oldum şimdiden varya

Tam şarj et bir de öyle dene, yine olmazsa iade... Kronik sorunları çok olan bir model, yanlış hatırlamıyorsam konuşmuştuk bu konuda.

Tam şarj et bir de öyle dene, yine olmazsa iade... Kronik sorunları çok olan bir model, yanlış hatırlamıyorsam konuşmuştuk bu konuda.
Konuşmuştuk evet. Siyahını alamadım beyazını alınca da burnumdan getirdi. Şimdi bağlandım ama tekrardan aynı şeyi yaptı . Sadece tek kulaklık sbc modda çalışıyor

Hocam koyacağım kutusuna iade edeceğim yaa. Cidden moralimi bozdu

Geri