Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,711
Sağ kulaklık bağlanınca sol kulaklık çalışmıyor . Aynı şey sol için de aynı. Nasıl çözebilirim?
Altında tuş var ona basılı tuttum ama sanıyorum ki resetlenmediKulaklıkları kutuya koyup ikisine de basılı tutarak resetlemeyi denedin mi?
Süre ayarlı yerden sonra anlattığı gibi oluyor resetAltında tuş var ona basılı tuttum ama sanıyorum ki resetlenmedi
Veya hiç açamadım bilmiyorum gözüküyor ama bağlanmıyorSüre ayarlı yerden sonra anlattığı gibi oluyor reset
Telefondan unut diyip yeniden bağlantı yaptın değil mi? Bunu da yaptıysan aklıma başka çözüm gelmiyor. Evdeki başka bir telefona bağlamayı dene bir de bakalım onda görecek mi.Hocam şimdi resetlemeyi yaptım açtım ve ikisi açıkken bağlanmıyor. Teki açıkken de bağlanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya hiç açamadım bilmiyorum gözüküyor ama bağlanmıyor
Hocam telefon bağlanmıyor bilgisayarda gözükmüyorTelefondan unut diyip yeniden bağlantı yaptın değil mi? Bunu da yaptıysan aklıma başka çözüm gelmiyor. Evdeki başka bir telefona bağlamayı dene bir de bakalım onda görecek mi.
Konuşmuştuk evet. Siyahını alamadım beyazını alınca da burnumdan getirdi. Şimdi bağlandım ama tekrardan aynı şeyi yaptı . Sadece tek kulaklık sbc modda çalışıyorTam şarj et bir de öyle dene, yine olmazsa iade... Kronik sorunları çok olan bir model, yanlış hatırlamıyorsam konuşmuştuk bu konuda.