Yardım 🎧ANKER R50İ Alınır mı?

Reaksiyon skoru
21
Merhabalar, anker r50i almak istiyorum. Bir aralar hepsiburada da fiyatı 749 gibi bir rakamdı o zamanlar almadım şimdi 900 küsür oldu. Bir indirim kodu bekliyorum bir daha 749 veya 600 gibi fiyatlara düştüğü an almayı düşünüyorum? Sizce alınır mı veya beklersem fiyatı düşer mi? Kullanım amacım ise film, telefon görüşmesi vs. gibi şeyler için kullanacağım ses kalitesi vs. memnun bırakır mı ?
Farklı önereceğiniz bu fiyat bantlarında kulaklık varsa önerebilirseniz güzel olur. Fakat bilindik ünlü markalardan almak istiyorum bilginize.

R50i alınabilir, iyi modeldir.

Bu model de R50i'nin ismi farklı olanıdır, içerikleri aynı.
Modeli farklıysa bir şeylerin kesin değişik olması lazım değilmi? Ufak ayrıntılar olsa da epeyden farklılıklarına baktım fakat göze çarpan bir şey göremedim.

geçen sene 11 nisanda aldım hala kullanıyorum, gayet alınır ve zaten ürün kalitesi zamanla arttı geçen sene ekimde bir tane daha aldığımdan biliyorum dış kalitesini arttırdılar.

sadece fiyat konusunu bilemiyorum yeni modeller çıktı ama en f/psi olmasa bile bu parayı verdiğini asla pişman etmez. Alıcaksanız beyaz dışında bir renk tavsiye ederim ayrıca anker soundcore ürünlerini hepsiburadadan almanızı tavsiye ederim, hepsiburada resmi satıcısı sanırım iade değişim gibi şeyler daha kolay gerçekleşiyor bu sayede.

Modeli farklıysa bir şeylerin kesin değişik olması lazım değilmi? Ufak ayrıntılar olsa da epeyden farklılıklarına baktım fakat göze çarpan bir şey göremedim.
Modelden ziyade ismi farklı, markaların satış yaptığı yerlere göre isim farklılığı olabiliyor, kendilerine göre o şekilde tanımlıyorlar. Sitede yer alan R50i ve P20i'nin bilgilerinin tanımlama, yer alma şekilleri dahi aynı. Ara sıra kod yayınlanıyor, onlarla 100-150TL daha ucuza alınabilir.

geçen sene 11 nisanda aldım hala kullanıyorum, gayet alınır ve zaten ürün kalitesi zamanla arttı geçen sene ekimde bir tane daha aldığımdan biliyorum dış kalitesini arttırdılar.

sadece fiyat konusunu bilemiyorum yeni modeller çıktı ama en f/psi olmasa bile bu parayı verdiğini asla pişman etmez. Alıcaksanız beyaz dışında bir renk tavsiye ederim ayrıca anker soundcore ürünlerini hepsiburadadan almanızı tavsiye ederim, hepsiburada resmi satıcısı sanırım iade değişim gibi şeyler daha kolay gerçekleşiyor bu sayede.
Anladım bundan daha fiyat performans bir ürün varsa atarsanız hoşuma giderse fiyatı kendisi vs. indirim gelince onu da alabilirim

Geri