Anker Soundcare Life Q10 kullanan var mı?

Beni etiketlediğinde sorduğuna cevap vermiştim, ekstra bir konu açmak yerine konuyu yükseltmen daha iyi olabilirdi.

ben de kullanıyorum. bassları tatmin edici olsa da mid ve tizler zayıf kalıyor ama fiyatına göre rakipsiz diyebiliriz.

1-) Bluetooth'dayken oyunlarda gecikme ne kadar oluyor?
2-) Kablolu şekilde kullanınca gecikme ortadan kalkıyor mu?
3-) Sesi dışarı veriyor mu?
4-) Mikrofon sesi %kaç veriyor?

Bu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni etiketlediğinde sorduğuna cevap vermiştim, ekstra bir konu açmak yerine konuyu yükseltmen daha iyi olabilirdi.
sorularımın tam yanıtını alamadım

1) varla yok arası. var ama aşırı rahatsız edici değil.
2) evet ortadan kalkıyor ancak kablolu kullanımda mikrofon ve bass up özelliği kullanılmıyor.
3) evet dışarı ses veriyor
4) mikrofonu çok kullanmadım. 1-2 kere tesadüfen telefonla konuştum, sesimin az veya kötü gelmesiyle ilgili bir yorum almadım.

Cevapliyim ben Bluetooth olarak kullanirken nerdeyse hic gecikme olmuyor. Kablolu olunca hic gecikme olmuyor. Oyunlarda ben genelde kablolu kullanıyorum. Sesi dıșarı veriyor fulleyince yannınızda müzik acmis gibi oluyor. Zaten kulağınizdan cikarirsaniz hoparlör niyetine de kullanirsiniz. 4. Mikrofon sesi normal gidiyor telefon konusmalarinda cunku genelde disaridaki seso duymadiginiz icin bagirarak konusuyorsunuz istemeden de olsa. Oyunlarda mikrofonda bir sorun yasamadim

Son düzenleme:

1- oyunlarda seste bir gecikme hissetmedim, o yüzden ikinci soruya da bir cevabım yok 😀

3- Bir miktar tabi ki veriyor ama pedleri sesi ciddi anlamda kesiyor.

4- Bilgisayarda kulaklığı kullanırken aynı anda mikrofonunu kullanmak mümkün değil. Telefonda da mikrofonu denemedim.

Bluetooth olarak kullanirken 1 saniye civari gecikme oluyor.
1 saniyenin ne kadar uzun bir süre olduğunun farkındasındır umarım. 1 saniye gecikme varsa o kulaklıkta sorun vardır. gecikme en fazla 0.2-0.3sn olabilir. daha fazla değil.

1 saniyenin ne kadar uzun bir süre olduğunun farkındasındır umarım. 1 saniye gecikme varsa o kulaklıkta sorun vardır. gecikme en fazla 0.2-0.3sn olabilir. daha fazla değil.
Kulaklikta sorun yok pubg oynarken ses gec geliyor Bluetooth ile hani bunu sen anlayamiyorsan benim sorunum degil

Kulaklikta sorun yok PUBG oynarken ses gec geliyor Bluetooth ile hani bunu sen anlayamiyorsan benim sorunum degil
1 saniye geç gelmediğine adım gibi eminim. gecikme olduğunu ben de söylüyorum ama en fazla 0.3 saniye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri