Sadece yeni üyeliktemidir ?App'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelenSadece yeni üyeliktemidir ?
Şaka gibi yaadamlar 5 dk içinde kargoya verildiye çekti hahahaha neyse tekrar alayım en iyisi
Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelen
Sağlık olsun hocam limitiniz dolmadıysa sorun yok iade edersiniz belki kargoda iptal de edebiliyorlar arayıp sorarsanız.Kupon kullanıp mecburen tekrar aldım. İlkini iptal edemiyorum sözde kargodaymış![]()
Ulaşmayı deniyorum bakalım teşekkürlerSağlık olsun hocam limitiniz dolmadıysa sorun yok iade edersiniz belki kargoda iptal de edebiliyorlar arayıp sorarsanız.
Puzzle oyununa nerden ulaşabilirimApp'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
Mobil uygulamada anasayfada vardı ama şuan göremiyorumPuzzle oyununa nerden ulaşabilirim