Neler Yeni

ANKER Soundcore Liberty 4 Pro Kulaklık Yeşil 4.859 TL Peşine 6 Taksit 🔥 🔥

smtyrdm

80+
Reaksiyon skoru
113
Anneler günü yaklaşırken varsa arayan güzel bi kulaklık pro versiyonu ve sadece yeşil rengi indirimde. Peşine 6 taksit değerlendirmek isteyenler için.

Link

4bin civarına düşmüştü bir ara alamamıştım. Şimdi 6 taksit ile birlikte güzel rakam a almış olduk. Teşekkürler

App'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8406.jpeg

App'ten üye olup puzzle oyununu oynarsanız 200 tl puanla kupon alabilirsiniz onunla birlikte 4659 tl ye geliyor

Alıntıyı görüntüle
Sadece yeni üyeliktemidir ?

Şaka gibi ya :) adamlar 5 dk içinde kargoya verildiye çekti hahahaha neyse tekrar alayım en iyisi

Sadece yeni üyeliktemidir ?

Şaka gibi ya :) adamlar 5 dk içinde kargoya verildiye çekti hahahaha neyse tekrar alayım en iyisi
Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelen

Hocam bir deneyin ben kuponu dönüştürmedim belki o üründe geçerli değildir ama kulaklık sınıfında olduğu için iner muhtemelen

Kupon kullanıp mecburen tekrar aldım. İlkini iptal edemiyorum sözde kargodaymış :)

Sağlık olsun hocam limitiniz dolmadıysa sorun yok iade edersiniz belki kargoda iptal de edebiliyorlar arayıp sorarsanız.
Ulaşmayı deniyorum bakalım teşekkürler

Geri