Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Kulaklık 309TL !

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar bir ara yine indirimle fiyatı 300dü, sonra birden en ucuz fiyatı 400ler falan oldu. Yeniden 300TL bandına düşmüş. 300TL ye genel anlamda en iyi kulaklıktır aynı zamanda.
(Oyun kulaklığı değildir, normal kullanım için kablosuz kulaklık arayanlar göz atsın :love: )

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bir ara yine indirimle fiyatı 300dü, sonra birden en ucuz fiyatı 400ler falan oldu. Yeniden 300TL bandına düşmüş. 300TL ye genel anlamda en iyi kulaklıktır aynı zamanda.
(Oyun kulaklığı değildir, normal kullanım için kablosuz kulaklık arayanlar göz atsın :love: )
@Dontaçhi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sabah 280'di.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Ben aldım laptop kullanımında ses bayağı tatminkar, Poco X3 telefonumda nedense düşük geliyor (diğer bluetooth kulaklığım da aynı)

Boyna asılı duramazsın başlıkları dönmüyor.

Kablosuz ama çok portatif değil, ses kalitesi ve bassları çok iyi.

Mikrofonu çok iyi.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.
Oyun konusunda iyidir ama fiyatına göre en iyi dediğim için oyunu katmadım. Bu fiyattaki çoğu kulaklıktan bence de iyidir ama indirim ile Drop Plus Cooler Master CH231 Corsair HS 50 Pro gibi kulaklıklardan oyun konusunda daha iyi olduğunu sanmıyorum.

rookie27

80+ Gold
Oyun konusunda iyidir ama fiyatına göre en iyi dediğim için oyunu katmadım. Bu fiyattaki çoğu lkulaklıktan bence de iyidir ama indirim ile Drop Plus Cooler Master CH231 Corsair HS50N PRO böyle kulaklıklardan oyun konusunda daha iyi olduğunu sanmıyorum.
Oyun konusunda eh işte ortalam diyelim ama genel anlamda çok iyi bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ooo siyahı gelmiş. Sırf o kötü kırmızısı için seçenek listemden silmiştim, gel bakim şimdi.
Siyahi cidden kırmızıdan çok daha güzel.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Oyun konusunda iyidir ama fiyatına göre en iyi dediğim için oyunu katmadım. Bu fiyattaki çoğu kulaklıktan bence de iyidir ama indirim ile Drop Plus Cooler Master CH231 Corsair HS 50 Pro gibi kulaklıklardan oyun konusunda daha iyi olduğunu sanmıyorum.
Tabii ki indirimlerden düşürebildiğimiz bir Drop Plus olamaz fakat 300TL'ye normal olarak satılan kulaklıklardan çok daha iyi. Ek olarak Drop Plus gibi modellerde ; Kablosuz özgürlüğü, BassUp gibi özellikler de yok. Alacak kullanıcı Full+Full oyun oynayan biri değilse, yani sadece oyun için değil, müzik dinlemek, dizi film izleyip günlük hayatta da kullanmak için alıyorsa Drop Plus yerine tercih bile edebilir.

Top Bottom