🔥İndirim Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Kulaklık 309TL !

Geçen indirimde aldım 300 dü 50 tl indirimle 250tl den aldım miss gibi kulaklık pc de arada kullanıyorum dışarıda kullanıyorum öneririm

Geçen indirimde aldım 300 dü 50 TL indirimle 250tl den aldım miss gibi kulaklık pc de arada kullanıyorum dışarıda kullanıyorum öneririm
Sen en iyi indirimi yakalamışsın. Ama bazı indirimlerde her rengi indirime girmiyor.

Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.
Kesinlikle katılıyorum, gecikme yok ve gerçekten sesin nereden geldiğini net bir şekilde veriyor.

Bence bu oyuncu kulaklığı ama gönlümüz olsun diye günlük kullanıma da uygun yapmışlar.

Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.
Hocam oyun oynarken nasıl kullanılıyorsunuz. Bilgisayarda hem ses hem mikrofon olarak kullanınca kaliteyi düşürüyor. Onun dışında müzik dinlemek için çok iyi. Tam uzun yolculuk yapmalık ürün. Şarjı 2-3 hafta rahat götürüyor.

Hocam oyun oynarken nasıl kullanılıyorsunuz. Bilgisayarda hem ses hem mikrofon olarak kullanınca kaliteyi düşürüyor. Onun dışında müzik dinlemek için çok iyi. Tam uzun yolculuk yapmalık ürün. Şarjı 2-3 hafta rahat götürüyor.
Hocam Harici bir mikrofonum var. Oyun oynarken de kablosuz şekilde oynuyorum.

Geri