Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Kulaklık 309TL !

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,705
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Geçen indirimde aldım 300 dü 50 tl indirimle 250tl den aldım miss gibi kulaklık pc de arada kullanıyorum dışarıda kullanıyorum öneririm

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Geçen indirimde aldım 300 dü 50 TL indirimle 250tl den aldım miss gibi kulaklık pc de arada kullanıyorum dışarıda kullanıyorum öneririm
Sen en iyi indirimi yakalamışsın. Ama bazı indirimlerde her rengi indirime girmiyor.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,705
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.
Kesinlikle katılıyorum, gecikme yok ve gerçekten sesin nereden geldiğini net bir şekilde veriyor.

Bence bu oyuncu kulaklığı ama gönlümüz olsun diye günlük kullanıma da uygun yapmışlar.

nhunter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Kara
Hocam kulaklık oyuncu kulaklığı olarakta kullanılabiliyor. Kendim kullanmaktayım.
Alacaklara hayırlı olsun kesinlikle bu fiyatta "Gaming" adı altında satılan kulaklıklardan 10 kat daha iyi bir kulaklık.
Hocam oyun oynarken nasıl kullanılıyorsunuz. Bilgisayarda hem ses hem mikrofon olarak kullanınca kaliteyi düşürüyor. Onun dışında müzik dinlemek için çok iyi. Tam uzun yolculuk yapmalık ürün. Şarjı 2-3 hafta rahat götürüyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam oyun oynarken nasıl kullanılıyorsunuz. Bilgisayarda hem ses hem mikrofon olarak kullanınca kaliteyi düşürüyor. Onun dışında müzik dinlemek için çok iyi. Tam uzun yolculuk yapmalık ürün. Şarjı 2-3 hafta rahat götürüyor.
Hocam Harici bir mikrofonum var. Oyun oynarken de kablosuz şekilde oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom