Neler Yeni

Anker Soundcore Life Q10 Nasıldır?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
300 TL bütçem var. kulaklık araştırırken karşıma çıktı kendisi. BT 5.0 ile bağlanıyor ve 60 saate kadar pil süresi vadediyor (biraz araştırdım 60 saat pil süresini %60 ses seviyesinde vadediyormuş %100'de 30 saat kadar kullanım süresi var)
Kulaklığın içinden Şarj etmek için Type-C ve kulaklığı kablolu olarak kullanmak için Aux kablosu çıkıyor.
Not : Kulaklık 40mm sürücüye sahip ve Stereo bir kulaklık. Ayrıca Pasif gürültü engelleyicisi de var.

Kafama tek takılan soru da şu ;

Çok fazla müzik dinleyen biriyim, ek olarak Valorant oyuncusuyum ve PC'de tek oynadığım oyun Valorant diyebiliyim. (Rankım yüksek tryhard olarak oynuyorum.)

Bu kulaklığı Aux ile bağladığım zaman Valorant'ta herhangi bir sorun yaşar mıyım? pişman olur muyum?
Daha önce oyunu "Gamepower Slark" modeli ile oynuyordum kulaklıktan memnun olmasam da oyun performansı kötü değildi tatmin ediyordu.

Kulaklığın linki ; https://www.hepsiburada.com/anker-s...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.18.1
oyunlarda bluetooth ile gecikme yaşatıyor. az ama farkedilir seviyede. en azından ben fark edebiliyorum. aux ile bağlayınca da mikrofon kullanılmıyor. aklında bulunsun. ses olarak baslar tatmin edici olsa da midler ve tizler zayıf kalıyor. ses yüksekliği ve kafada rahatlığı çok iyi.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bazen
Zaten aynı gün kargoya veriliyordu ek para ödememe gerek yoktu. Siteye girdiğim zaman "24 dakika içinde alırsanız aynı gün kargoda" yazıyordu bende direk sipariş ettim.
Pardon aynı gün teslim ben genelde gece sipariş veriyorum 4 den once sabah 9 da bende oluyor ürün :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Oyun performansı konusunda bir yorumun var mı çünkü asıl merak ettiğim konu rekabtçi oyun performansı?

Valorant veya CS'de üzer mi?
Oyun performansi iyi ben heralde 3 haftadır filan aynı şarj ile kullanıyorum basslari da fena iyi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kardeşim kulaklığı 1 buçuk sene önce aldım hala kullanıyorum. Şarj konusunda hiç kayıp yok aklına takılan her şeyi sorabilirsin. Şöyle söyleyeyim şarja bir defa takıp fulluyorum şarjı bitmeye yakın olduğunda en son ne zaman taktığımı hatırlamıyorum. Günlük 3-4 saat kullandığımda 3-4 hafta kullandığımı biliyorum. Oyun kısmına gelince de, ben laptopta bt ile kullandım sağ ve sol ayak sesleri çok net geliyor. Silah seslerindeki bassı bile hissediyorsun. Kablolu olarak masaüstünde auxla denedim bt ye göre ses seviyesi düşüyor biraz ama sorun değil sesi açarsın. Auxla kullanırken de oyunlarda sorun yaşamadım hiç valorant ve csgo'da denedim. Mikrofonu var ama çok etkili değil yani olsun diye konulmuş gibi discordda falan etkili kullanılmıyor. Başka aklına takılan bir şey varsa cevaplarım.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
oyunlarda bluetooth ile gecikme yaşatıyor. az ama farkedilir seviyede. en azından ben fark edebiliyorum. aux ile bağlayınca da mikrofon kullanılmıyor. aklında bulunsun. ses olarak baslar tatmin edici olsa da midler ve tizler zayıf kalıyor. ses yüksekliği ve kafada rahatlığı çok iyi.
Bu yüzden rekabetçi oyunlarda Aux kablosu ile oynamayı düşünüyorum. Ek bir mikrofonum var mikrofonunu kullanamamak benim için sorun olmayacaktır. Hikayeli oyunlarda kablosuz dewam :D

Oyun performansi iyi ben heralde 3 haftadır filan aynı şarj ile kullanıyorum basslari da fena iyi
İçimi daha da rahatlattığınız için çok teşekkür ederim umarım beklediğim gibi çıkar performansı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Müzik için sanırım herkes hemfikir.

Oyun performansı olarakta arkadaş aydınlattı beni.

Gamepower Slark modelinden geçeceğim için performans konusunda çok pişman olmam diye düşünüyorum tek korktuğum şey gecikme, onda da artık Aux ile bağlantı yapacağım.
Bluetooth ile bayağı gecikmesi var onun dışında ful ses bayağı iyi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Kardeşim kulaklığı 1 buçuk sene önce aldım hala kullanıyorum. Şarj konusunda hiç kayıp yok aklına takılan her şeyi sorabilirsin. Şöyle söyleyeyim şarja bir defa takıp fulluyorum şarjı bitmeye yakın olduğunda en son ne zaman taktığımı hatırlamıyorum. Günlük 3-4 saat kullandığımda 3-4 hafta kullandığımı biliyorum. Oyun kısmına gelince de, ben laptopta bt ile kullandım sağ ve sol ayak sesleri çok net geliyor. Silah seslerindeki bassı bile hissediyorsun. Kablolu olarak masaüstünde auxla denedim bt ye göre ses seviyesi düşüyor biraz ama sorun değil sesi açarsın. Auxla kullanırken de oyunlarda sorun yaşamadım hiç valorant ve csgo'da denedim. Mikrofonu var ama çok etkili değil yani olsun diye konulmuş gibi discordda falan etkili kullanılmıyor. Başka aklına takılan bir şey varsa cevaplarım.
kablosuz olarak Valorant veya CSgo oynandığında dezavantajın olur mu? yani gecikme o seviyede mi? Eğer gerçekten hissedilir bir gecikme varsa Aux ile kullanıcam oyun oynarken.

Snopy SN03P mikrofonum var o yüzden mikrofonu benim için çok önemli değil. Ses kalitesi güzel olsun o bana yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak sağlamlığı ne durumda? dışardan bakıldığı zaman çıt kırılacak bir kulaklık gibi duruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bu yüzden rekabetçi oyunlarda Aux kablosu ile oynamayı düşünüyorum. Ek bir mikrofonum var mikrofonunu kullanamamak benim için sorun olmayacaktır. Hikayeli oyunlarda kablosuz dewam :D

İçimi daha da rahatlattığınız için çok teşekkür ederim umarım beklediğim gibi çıkar performansı
hayırlı olsun şimdiden. ben memnunum kulaklıktan umarın sen de mutlu olursun kullanmaktan (y)

kablosuz olarak Valorant veya CSgo oynandığında dezavantajın olur mu? yani gecikme o seviyede mi? Eğer gerçekten hissedilir bir gecikme varsa Aux ile kullanıcam oyun oynarken.

Snopy SN03P mikrofonum var o yüzden mikrofonu benim için çok önemli değil. Ses kalitesi güzel olsun o bana yeter.

Ek olarak sağlamlığı ne durumda? dışardan bakıldığı zaman çıt kırılacak bir kulaklık gibi duruyor.
kulaklığın dışı hariç bütün iskeleti metal. baya sağlam. donanımhaberde bir incelemesi var izlemeni tavsiye ederim.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
hayırlı olsun şimdiden. ben memnunum kulaklıktan umarın sen de mutlu olursun kullanmaktan (y)

kulaklığın dışı hariç bütün iskeleti metal. baya sağlam. donanımhaberde bir incelemesi var izlemeni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim :love: Yarın gelecek kulaklığım (siteye göre :d) 2-3 güne kadar da incelemesini yaparım forumda

Videoyu görmüştüm baya alıp esnetiyordu bişey olmuyordu.

Katlanma yerlerinin sağlamlığı nasıl peki?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

Bt ile ben hiç gecikme yaşamadım laptopum yeni sayılır bt sürümünü bilmiyorum belki yeni diyedir. Kablolu bağlantıda bass gücü değişiyor sadece. Sağlamlığı çok iyi bende ilk elime aldığımda plastik diye bir tereddüt ettim ama kaliteli plastik. Kulak pedleri terletmiyor bu arada ilk başlarda kafanı çok sıkabilir ben ilk aldığımda 4 saat çıkarmadan kullanınca biraz kulak ağırtıyordu ama 1 ay içinde kulaklık kafa yapına uyum sağlayıp açılıyor ondan sonra daha bir sorun yaşamadım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Teşekkür ederim :love: Yarın gelecek kulaklığım (siteye göre :d) 2-3 güne kadar da incelemesini yaparım forumda

Videoyu görmüştüm baya alıp esnetiyordu bişey olmuyordu.

Katlanma yerlerinin sağlamlığı nasıl peki?
menteşeleri de metal. gayet sağlam için rahat olsun (y)

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam