Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
oyunlarda bluetooth ile gecikme yaşatıyor. az ama farkedilir seviyede. en azından ben fark edebiliyorum. aux ile bağlayınca da mikrofon kullanılmıyor. aklında bulunsun. ses olarak baslar tatmin edici olsa da midler ve tizler zayıf kalıyor. ses yüksekliği ve kafada rahatlığı çok iyi.300 TL bütçem var. kulaklık araştırırken karşıma çıktı kendisi. BT 5.0 ile bağlanıyor ve 60 saate kadar pil süresi vadediyor (biraz araştırdım 60 saat pil süresini %60 ses seviyesinde vadediyormuş %100'de 30 saat kadar kullanım süresi var)
Kulaklığın içinden Şarj etmek için Type-C ve kulaklığı kablolu olarak kullanmak için Aux kablosu çıkıyor.
Not : Kulaklık 40mm sürücüye sahip ve Stereo bir kulaklık. Ayrıca Pasif gürültü engelleyicisi de var.
Kafama tek takılan soru da şu ;
Çok fazla müzik dinleyen biriyim, ek olarak Valorant oyuncusuyum ve PC'de tek oynadığım oyun Valorant diyebiliyim. (Rankım yüksek tryhard olarak oynuyorum.)
Bu kulaklığı Aux ile bağladığım zaman Valorant'ta herhangi bir sorun yaşar mıyım? pişman olur muyum?
Daha önce oyunu "Gamepower Slark" modeli ile oynuyordum kulaklıktan memnun olmasam da oyun performansı kötü değildi tatmin ediyordu.
Kulaklığın linki ; https://www.hepsiburada.com/anker-s...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.18.1