Neler Yeni

Anker SoundCore Life Q10i Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Altundaş
Discord
🌟Kral Bediş🌟#6966
Arkadaşlar biraz araştırdım ama bu konularda çok bilgim olmadığı için, bu işlerin gurmesi olmadığım için sizden yardım istiyorum. Ben JBL'e de baktım ama kalite olarak Anker'in daha iyi olduğunu duydum. Sizce alınır mı? Bu arada telefonum Samsung Galaxy M52 5G ve kulaklığı evdeyken bilgisayardan oyun ve müzik için, dışarıdayken de müzik dinlemek ve video izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ses kalitesi iyi, uzun kullanımda başımı veya kulaklarımı aşırı derecede ağrıtmayacak (ya illa ki ağrıtır orasını daha önce kullandığım kıytırık kilak üstü kulaklıklardan biliyorum), bassları ve tizleri güzel, padleri yumuşak ve en önemlisi ben bu kulaklığı çantama koyup da okul çıkışı kullanacağım için çantamda çok yer kaplamaması benim için iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim yazan herkese.

serwintes

80+ Gold
evet ben anker kullanıyorum öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadelik istiyorsan jbl alacaksın çok kibar jbller acık net diyim ankerde sayabileceğin o kulaklıkta tek dezavantaj boyut ben de düz q10 vardı

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Bence Anker JBL den daha iyi ama q10i kesinlikle tavsiye etmem, alacaksan q10 daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Altundaş
Discord
🌟Kral Bediş🌟#6966
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ben anker kullanıyorum öneririm

sadelik istiyorsan jbl alacaksın çok kibar jbller acık net diyim ankerde sayabileceğin o kulaklıkta tek dezavantaj boyut ben de düz q10 vardı
Öncelikle 2 gündür bu soruyu forumlarda sormama rağmen adam gibi cevap veren ilk kişi olduğun için çok teşekkür ederim. Ben açıklamada da belirttiğim gibi hem evde hem dışarıda kullanacağım evde hiç önemi yok dışarıda da büyüklüğü umrumda olmaz ama çantamda sorun açmasın bana yeter. Ben malın önce kalitesine, sonra konforuna en sonunda da tipine bakıyorum.

Bence Anker JBL den daha iyi ama q10i kesinlikle tavsiye etmem, alacaksan q10 daha iyidir
Q10 ile Q10i farkı nedir?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Öncelikle 2 gündür bu soruyu forumlarda sormama rağmen adam gibi cevap veren ilk kişi olduğun için çok teşekkür ederim. Ben açıklamada da belirttiğim gibi hem evde hem dışarıda kullanacağım evde hiç önemi yok dışarıda da büyüklüğü umrumda olmaz ama çantamda sorun açmasın bana yeter. Ben malın önce kalitesine, sonra konforuna en sonunda da tipine bakıyorum.

Q10i de basslar cok yetersiz, ayni zamanda ben kullandigimda ses seviyesi de yetersizdi ve disari cok ses veriyordu, otobus gibi yerlerde cok rahatsiz edici bir durum bence

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Cok rahat degildir ve terletir ama Opus X tavsiye edebilirim. 1000 TL'ye verebilecegi en iyi ses kalitesini veriyor. Q10i yerine Q10 tavsiyesi guzel ama Q10 TR'de kalmadi sanirim. Bulabilirseniz bir sekilde alabilirsiniz. Butceniz yeterse Q30'da guzel olur. 1more Sonoflowda guzel bir tercih olabilir.

Onun disinda kulakici bakarsaniz Buds 3 olabilir o butcede. Jabra elite 4 activede bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Altundaş
Discord
🌟Kral Bediş🌟#6966
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Q10i de basslar cok yetersiz, ayni zamanda ben kullandigimda ses seviyesi de yetersizdi ve disari cok ses veriyordu, otobus gibi yerlerde cok rahatsiz edici bir durum bence
Anladım, peki çantama koyduğum zaman çok yer kaplar mı?

Cok rahat degildir ve terletir ama Opus X tavsiye edebilirim. 1000 TL'ye verebilecegi en iyi ses kalitesini veriyor. Q10i yerine Q10 tavsiyesi guzel ama Q10 TR'de kalmadi sanirim. Bulabilirseniz bir sekilde alabilirsiniz. Butceniz yeterse Q30'da guzel olur. 1more Sonoflowda guzel bir tercih olabilir.

Onun disinda kulakici bakarsaniz Buds 3 olabilir o butcede. Jabra elite 4 activede bakabilirsiniz.
Ona şimdi baktım gerçekten de tr de sitelerin hiçbirinde denk gelmedim Q10 modeline

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Ona şimdi baktım gerçekten de tr de sitelerin hiçbirinde denk gelmedim Q10 modeline
Aliexpresste orijinal satici falan satiyordur belki bir inceleyin. 1400-1500'e bulursaniz alinabilir ama 2k bandinda ben 1more sonoflow veya q30 tercih ederim

serwintes

80+ Gold

uygulama desteği

dışarı çok ses verme tüm kulak üstülerde var bass olayı q10 da harika i yi bilemem

q10 çok uzun süredir piyasadaydı artık i leri satılıyor bütçen varsa q30 a çık 1800 e falan gelir nays ile harika alet

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Altundaş
Discord
🌟Kral Bediş🌟#6966
uygulama desteği

dışarı çok ses verme tüm kulak üstülerde var bass olayı q10 da harika i yi bilemem

q10 çok uzun süredir piyasadaydı artık i leri satılıyor bütçen varsa q30 a çık 1800 e falan gelir nays ile harika alet
Peki benim dediğim bu kriterlere uygun mudur?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Life p2 kullanıyorum ses kalitesi güzel ama sesi acayip dışarı veriyor bu nasıl bilmiyorum ama sesi dışarı vermesi çok sıkıntı benim için umarım bunda öyle değildir

Spacee

80+
Arkadaşlar biraz araştırdım ama bu konularda çok bilgim olmadığı için, bu işlerin gurmesi olmadığım için sizden yardım istiyorum. Ben JBL'e de baktım ama kalite olarak Anker'in daha iyi olduğunu duydum. Sizce alınır mı? Bu arada telefonum Samsung Galaxy M52 5G ve kulaklığı evdeyken bilgisayardan oyun ve müzik için, dışarıdayken de müzik dinlemek ve video izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ses kalitesi iyi, uzun kullanımda başımı veya kulaklarımı aşırı derecede ağrıtmayacak (ya illa ki ağrıtır orasını daha önce kullandığım kıytırık kilak üstü kulaklıklardan biliyorum), bassları ve tizleri güzel, padleri yumuşak ve en önemlisi ben bu kulaklığı çantama koyup da okul çıkışı kullanacağım için çantamda çok yer kaplamaması benim için iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim yazan herkese.
Hocam arkadaşların dedikleri gibi q10i biraz geride kalıyor ben ankerin birkaç kulaklığını denedim baya da araştırmıştım şuan q10 kullanıyorum evet bir tık kaba duruyor ama güzel bir yalıtımı var ve sesi çok temiz veriyo bassları da gayet iyi, ayriyeten q30 u gerçekten öneririm istersen 2. El satan sitelere bakabilirsin temiz ürünler satanlar var hiç kullanılmayan vs. Hem uyguna hem mantıklı oluyor fiyatı q30 hem sağlamlık açısından hemde uygulama üzerinden istediğiniz ayarlanabilir olması açısındam hem de yapısı plarak q10 a göre biraz daha şık ve daha çok şekil alabilir bir alet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom