hocam şu markaya bir ısınamadım , bir çok ürünü var yoksa....
Kulaklık konusunda test etmeli. Malum ben Beats , bose , skullcandy ve jbl ürünlerini kullandım buna bu para verilir mi acaba bilemedim.
Fiyatı güzel ANC olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ yurt dışı amerika fiyatı 80 dolar yani dediğiniz gibi Türkiye için muazzam bir fırsat ürünü.
hocam şu markaya bir ısınamadım , bir çok ürünü var yoksa....
Kulaklık konusunda test etmeli. Malum ben Beats , bose , skullcandy ve jbl ürünlerini kullandım buna bu para verilir mi acaba bilemedim.
Oluv's Gadgets diye bir yabancı Youtube kanalı var, adam baya bilgili, o çok öneriyor. Genel olarak da beğenilen bir ürün.
Türkçe incelemeleri de var Burak Şolt falan incelemişti. Kafaüstü kulaklıklarla pek aram olmadığından ayrıntılı bilmiyorum, fiyat iyi
Merhaba arkdaşlar. TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ile Anker Soundcore Life Q10 arasında kaldım. Evde kullanıcam dışarıda kullanmak için başka kulaklığım var zaten. Evde sürekli kulaklık takıyorum o yüzden uzun saatler sıkıntı olmadan kullanabilmem lazım, benim için en önemli şeylerden biri...
Merhaba arkdaşlar. TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ile Anker Soundcore Life Q10 arasında kaldım. Evde kullanıcam dışarıda kullanmak için başka kulaklığım var zaten. Evde sürekli kulaklık takıyorum o yüzden uzun saatler sıkıntı olmadan kullanabilmem lazım, benim için en önemli şeylerden biri...
Param olsa alırdım demekten bıktım ama durumumu özetleyen daha iyi bir cümle yok bu arada pembe renginde indirimi bitmiş renk seçeneklerinde fiyatı düşük ama üstüne basınca yükseliyor