Armi3067
80+ Bronze
499TL'ye almıştım zamanında şimdi ne kadar kim bilir.SteelSeries Rival 3 Wireless, w/ Wraith E-sport skatez & grip tape
499TL'ye almıştım zamanında şimdi ne kadar kim bilir.SteelSeries Rival 3 Wireless, w/ Wraith E-sport skatez & grip tape
Benim mouseun kablolu olanını öneririm ama sonuçta bu da sana çok pahalı gelir. İstersen epic kullanılan ve F/P mouselara bakabilirsin;Ne yazık ki çok uçuk ve bir şey almadan önce 2 ay takip ediyorum ölçüyorum biçiyorum. Fakat klavye ve mouse konusunda tıkanıp kaldım. Çünkü ben bu mouseye 3 bin lira verirsem cidden içim acır. Bana önerebileceğiniz bir muadili var mıdır?
Link atar mısın hocam işteyim dikkatli bakamıyorum başka mouse ile karıştırmiyim şimdi sana zahmetaga valla fark ettiriyor akıyor şarjı baya iyi gidiyor çok memnunum
razer deathadder v3 pro hocamLink atar mısın hocam işteyim dikkatli bakamıyorum başka mouse ile karıştırmiyim şimdi sana zahmet
logitech g305 kullanıyorum çok memnunumDostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!
- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.
Alıntıyı görüntüle
SteelSeries Rival 300S. Sanrısam 2020 de almıstım.Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!
- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.
Alıntıyı görüntüle
V2 iyi aslında bana göre. İlk kullandığım zaman sol tık a alışamamıştım çünkü inanılmaz yumuşaktı ve minnacık bir dokunuşta tıklıyorduSteelseries Prime kullanıyorum aynı zamanda Razer Deathadder V2'de var ancak ergonomisini beğenmediğim için kullanmayı tercih etmiyorum