İnsanlara onerirmisiniz?Gizlilik temelli bir tarayıcı ama Chrome'dan farksız bence.
Hiç kullanmadım ama bence pek gerekli değil.İnsanlara onerirmisiniz?
Hangisini önerirsiniz?Hiç kullanmadım ama bence pek gerekli değil.
Microsoft Edge öneririm ben en güvenlisi bence. Tıkladığın her siteyi indirdiğin her şeyi virüs taramasından geçiriyor ve Windows defender ile çok uyumlu çalışıyor.Hangisini önerirsiniz?
Son olarak chromium zararlimidir?Microsoft Edge öneririm ben en güvenlisi bence.
Hayır değildir. Chromium virüs değildir ama insanlar Softonic gibi saçma sapan yerlerden uygulama indirirken arada bir çıkıyor Chromium indirme linkine tıklıyor ve virüs bulaştırıp Chromium'a çamur atıyor.Son olarak chromium zararlimidir?
Peki sizin dedikleriniz chromium surumleri?Chromiumsuz surumlerinde bir sorun olurmu?Hayır değildir. Chromium virüs değildir ama insanlar Softonic gibi saçma sapan yerlerden uygulama indirirken arada bir çıkıyor Chromium indirme linkine tıklıyor ve virüs bulaştırıp Chromium'a çamur atıyor.
Microsoft Edge Chromium açık kaynak kodlu bir tarayıcıdır Chrome Chromium açık kaynak kodlu bir tarayıcıdır Tor browser Mozilla açık kaynak kodlu bir tarayıcıdır.
Brave güzel bir tarayıcıdır, isteyen kullanabilir.Hocam brave hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz brave hakkında ne düşünüyorsunuz?
ne kullanırsan kullan bir şekilde google ye geri dönüyorsun bi süre sonraBen Microsoft Edge Chromium kullanıyorum. Peki siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Braveden hizlisi varmi?Baskasina gececegim yoksa?Brave güzel bir tarayıcıdır, isteyen kullanabilir.