Adolf Hitler
80+ Bronze
Google Chrome kullanıyorum Erwin Rommel
Detaylı bilgim yok ama bir şekilde yapılıyordur, internette ufak bir aramayla bulabilirsiniz diye düşünüyorum.opera için de yapabilir miyim bunu acaba? operadan edge e geçmek gibi
hocam ben kendi çapımda test yapmıştım ağam şağam bir fark yoktu hatta edge sekme arttıkça saçmalamaya başlıyorduAynen öyle, yeni Edge oldukça hızlı ve kaynak tüketimi düşük.
Kaynak tüketimi olarak aralarında hafif farklar olabilir dostum. Opera'nın tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Edge güvenlik ve tasarım olarak daha önde bence, o yüzden Edge kullanıyorum.hocam ben kendi çapımda test yapmıştım ağam şağam bir fark yoktu hatta edge sekme arttıkça saçmalamaya başlıyordu
Opera GX kullanıyorum ve ram sınırlaması cpu sınırlaması her şey kapalıydı
Yeni Microsoft Edge VS Opera GX
Merak ettim ve şuan aktif olarak kullandığım tarayıcı ile Microsoft Edge Chromium'u karşılaştırdım Her sayfa birebir aynıdır iki tarayıcıda youtube ve da forumda aynı hesap ile oturum açılmıştır 1. Google.com 1 sekme Google sadece açıkken Opera'nın fazla ram kullandığını görebilirsiniz 2...donanimarsivi.com
evet o konuda haklısın. Güvenlik konusunda ne gibi artıları var bilmiyorum da ?Kaynak tüketimi olarak aralarında hafif farklar olabilir dostum. Opera'nın tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Edge güvenlik ve tasarım olarak daha önde bence, o yüzden Edge kullanıyorum.
@Fiery şu rehberi mi diyorsun?@Treyarch'ın rehberi vardı sanırım o konu hakkında, ona sorabilirsin.
Yok, Microsoft Edge rehberin vardı sanırım.@Fiery şu rehberi mi diyorsun?
Rehber - Bilgisayarı Zararlı Yazılımlardan Ve Virüslerden Temizleme
Şimdi direkt olarak konuya geçeceğim. BİLGİSAYARDA VİRÜS OLDUĞUNU NASIL ANLARIZ? Eğer bilgisayarınızda istem dışı şey'ler olursa dosyalarınız kayboluyor veya şifreleniyorsa,arama motoronuz kendi kendine değişiyorsa,tarayıcıya girdiğiniz de kendi kendine tuhaf tuhaf sekmeler açılıyorsa,masaüstü...donanimarsivi.com
Hocam brave hakkında ne düşünüyorsunuz?Aynen öyle, yeni Edge oldukça hızlı ve kaynak tüketimi düşük.
Siz brave hakkında ne düşünüyorsunuz?@Fiery şu rehberi mi diyorsun?
Rehber - Bilgisayarı Zararlı Yazılımlardan Ve Virüslerden Temizleme
Şimdi direkt olarak konuya geçeceğim. BİLGİSAYARDA VİRÜS OLDUĞUNU NASIL ANLARIZ? Eğer bilgisayarınızda istem dışı şey'ler olursa dosyalarınız kayboluyor veya şifreleniyorsa,arama motoronuz kendi kendine değişiyorsa,tarayıcıya girdiğiniz de kendi kendine tuhaf tuhaf sekmeler açılıyorsa,masaüstü...donanimarsivi.com
Gizlilik temelli bir tarayıcı ama Chrome'dan farksız bence.Hocam brave hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz brave hakkında ne düşünüyorsunuz?