Microsoft Edge bir kaç sene öncesine kadar berbattı. Lakin şu anda bence en seri,hızlı ve güvenli tarayıcı SmartScreen gibi özelliklerle de sizi zararlı yazılımlara karşı en iyi şekilde koruyor dayanamıyorum büyük ihtimalle rehber yapacağım
virüs yediğimde kendi kendine chromium vb şeyler yüklüyordu da.Hayır, Web Tarayıcısı.
Chromium, açık kaynak kodlu ve özgür bir web tarayıcısı projesi. Chromium; Google Chrome ve Yandex tarayıcılarının da temelini oluşturmaktadır.
Chromium - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Hemen silme dostum tarayıcıyı, mesela Edge Chrome'a bayağı benziyor. Kolay alışırsın ona. Zaten Chrome'daki bilgilerini direk aktarabiliyorsun Edge'e.operaya veya microsoft edgeye geçmeye çalıştım fakat alışamıyorum chrome dışındaki şeylere
Operadan Edgeye geçtim birde bunu deneyeceğim güzele benziyorBen Microsoft Edge Chromium kullanıyorum. Peki siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Haklısın hocam maalesef öyleOlabilir aslında ama yapası gelmiyor insanın.
O kadar hazırlıyorsun ediyorsun rehberleri.
Babam sistem almıyordan az hit alıyor, az reaksiyon alıyor.
Çoğu kişi okumadım güzel diyip emeğini hiç ediyor.
O yüzden sallıyorum, yapasım gelmiyor.
Size çok teşekkür ederim hocam sizin öneriz ile bu zamana kadar Microsoft Edge kullanıyorum ve çok memnunum keşke daha önce geçseymişim bu tarayıcıya. Chrome'a alıştım diyen arkadaşlar dert etmeyin 1 güne alışırsınız şahsi düşüncem Edge her yönü ile Chrome'a göre daha iyi ve daha kullanışlı, zaten bir kaç tık ile Chrome'da ne kadar hesabınız, şifreniz var ise Edge'ye aktarılabiliyor.Microsoft Edge'i denemeni öneririm. Yenilenmiş versiyonu gerçekten çok iyi.
Aynen öyle, yeni Edge oldukça hızlı ve kaynak tüketimi düşük.Size çok teşekkür ederim hocam sizin öneriz ile bu zamana kadar Microsoft Edge kullanıyorum ve çok memnunum keşke daha önce geçseymişim bu tarayıcıya. Chrome'a alıştım diyen arkadaşlar dert etmeyin 1 güne alışırsınız şahsi düşüncem Edge her yönü ile Chrome'a göre daha iyi ve daha kullanışlı, zaten bir kaç tık ile Chrome'da ne kadar hesabınız, şifreniz var ise Edge'ye aktarılabiliyor.
Ben brave kullanıyorum ve gayet mutluyum.Aynen öyle, yeni Edge oldukça hızlı ve kaynak tüketimi düşük.