Birinin kaza testi yok diğeri volvo kadar sağlam. Fıkra bu kadarTogg ile kiyaslanmaz mı sür ondan sonra yorum yap
Birinin kaza testi yok diğeri volvo kadar sağlam. Fıkra bu kadarTogg ile kiyaslanmaz mı sür ondan sonra yorum yap
Aynen kardeşim rüyanda mıÇok kez bindim togga arka koltuğunda oturdum ve bizim eski 2013 aveo dan bile daha konforsuzdu
Sür sonra yorum yapBirinin kaza testi yok diğeri volvo kadar sağlam. Fıkra bu kadar
Kredi avantajı yok maalesef.1.8m şuanda ve togg ile aralrında 100k var toggun 300km lik modelini saymıyorum zaten saçmalık bildiğin onun dışında aralarında fiyat farkına fazla fazla değer tesla müthiş bir araba togg ile kıyaslanamaz bile
olmak zorunda mi?Birinin kaza testi yok diğeri volvo kadar sağlam. Fıkra bu kadar
olmak zorunda mi? derken ciddi değildin umarımolmak zorunda mi?
sen sürmüşsün anlatsana kazalarda nasıl düz yolda sürerek bunları anlamişsin herhaldeAynen kardeşim rüyanda m
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sür sonra yorum yap
Tamam anti türk kardeşimolmak zorunda mi? derken ciddi değildin umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen sürmüşsün anlatsana kazalarda nasıl düz yolda sürerek bunları anlamişsin herhalde
anti türk mü? güldürdün. bir tarafta on yillardir elektrikli araba üreten elektrikli arabanin krali, arabalarda ki yazilimin dahisi, arabanin saglamliginda başta gelen marka aracin fiyati 1.8M diger tarafta daha dün cıkmış hicbir testi bulunmayan gecmisi olmayan marka daha pahali işte buna enailik denirTamam anti türk kardeşim
Abartmayın teslayı içindeki trim seslerinden haberiniz yok sanırımanti türk mü? güldürdün. bir tarafta on yillardir elektrikli araba üreten elektrikli arabanin krali, arabalarda ki yazilimin dahisi, arabanin saglamliginda başta gelen marka aracin fiyati 1.8M diger tarafta daha dün cıkmış hicbir testi bulunmayan gecmisi olmayan marka daha pahali işte buna enailik denir
sen trim sesine takilirsin ben kaza yapinca hayatta kalip kalmadigina, sakat kalip kalmadigina. Araba alirken bazi temel kurallar vardırAbartmayın teslayı içindeki trim seslerinden haberiniz yok sanırım
ok devam et otobüslesen trim sesine takilirsin ben kaza yapinca hayatta kalip kalmadigina, sakat kalip kalmadigina. Araba alirken bazi temel kurallar vardır
yok, sen otobüse binerken hayalini kurduğun arabanin fotosunu pp yapmaya devamm. Ben bmw ile kacanziok devam et otobüsle
Devam etyok, sen otobüse binerken hayalini kurduğun arabanin fotosunu pp yapmaya devamm. Ben bmw ile kacanzi