Neler Yeni

Çözüldü✓ Anladım ekran kartları fiyatları düşmeyecek :(

KadRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir tilkioğlu
Artık ekran kartı fiyatlarından bıkmış durumdayız ikinci el sıfırdan pahalı bir de işin içine miningciler giriyor işler iyice sarpa sarıyor bu miningciler için neden bir önlem alınmıyor işe büyük girmezsen kar bile elde edemiyorsun hala 2 ekran kartıyla bu işi büyütmeye çalışan var ne zaman kurtulucağız bunlardan.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Artık ekran kartı fiyatlarından bıkmış durumdayız ikinci el sıfırdan pahalı bir de işin içine miningciler giriyor işler iyice sarpa sarıyor bu miningciler için neden bir önlem alınmıyor işe büyük girmezsen kar bile elde edemiyorsun hala 2 ekran kartıyla bu işi büyütmeye çalışan var ne zaman kurtulucağız bunlardan.
Başkalarını bilmem ama şimdilik benden kurtulamayacaksın

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
2022de ethereum biterse bitcek sanirim
Ethereum bitse de mining bitmez.

2 kartı geç tek kart ile bile harçlığını çıkaracak kadar kar yapılıyorsa neden mantıksız olsun?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Miningden kurtulmanın tek yolu yeni çıkan tüm kartların kırılamayan lhr modelliür etilmesiydi
eth istediği kadar bitsin arkadan rvn gibi alt coinler geliyor bile

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende de aktif olarak 4 ekran kartı var. Daha başlayalı 1 ay bile olmadı hiçbir şey bilmeyerek girdiğim bu yolda işleri yavaş yavaş oturttum sayılır. Tabii bu konuda bana yardımcı olan sevgili @Hudzell ve @Lyndray 'a ne kadar teşekkür etsem az.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Bende de aktif olarak 4 ekran kartı var. Daha başlayalı 1 ay bile olmadı hiçbir şey bilmeyerek girdiğim bu yolda işleri yavaş yavaş oturttum sayılır. Tabii bu konuda bana yardımcı olan sevgili @Hudzell ve @Lyndray 'a ne kadar teşekkür etsem az.
Bende 24 saat oldu senden öğrendim. Bu işler böyle yayılarak gidiyor bende önce kendim adam gibi oturtursam sistemi bilgi yaymaya başlayabilirm

Top Bottom