Neler Yeni

Anlam veremediğimmiz toprak yığını

jımalya

80+ Bronze
Hocam kopek eşeledi dedik altı çimen eşelemeye dair bi iz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okadar büyük şeyi nası yapıyorki
bizim bahce de de var eseleyince karinca cikiyo hep

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
bambaşka bir konuya gelip böyle sızladığına göre fena acın var heralde geçmiş olsun. sanalı bu kadar umursama üzerler seni gerçekte, heralde gerçekte sosyal bir hayatın yok bu kadar taktığına göre :D
Yok asosyalin tekisin 7/24 otur bilgisayar başında .Zaten bu zekayla seni arkadaşların dışlıyodur.

Megan

80+ Silver
Yok asosyalin tekisin 7/24 otur bilgisayar başında .Zaten bu zekayla seni arkadaşların dışlıyodur.
benim yazdığımın aynısını yazmış bir de :D
bambaşka bir konuya gelip ağlamaya başlıyorsun zaten her şeyi belli etmedin mi daha fazla yazıp kendini rezil etme bence. bu söylediklerim çok dokunuyor heralde kinlenmişsin kinlenmişsin hıncını da bu konuya gelip atmaya çalışıyorsun ahahah
arkadaşın falan yoktur zaten burayı bu kadar takıntı haline getirdiğine göre neyse seni daha fazla ağlatmayayım şimdi gidersin konuşacak arkadaş da bulamassın

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
benim yazdığımın aynısını yazmış bir de :D
bambaşka bir konuya gelip ağlamaya başlıyorsun zaten her şeyi belli etmedin mi daha fazla yazıp kendini rezil etme bence. bu söylediklerim çok dokunuyor heralde kinlenmişsin kinlenmişsin hıncını da bu konuya gelip atmaya çalışıyorsun ahahah
arkadaşın falan yoktur zaten burayı bu kadar takıntı haline getirdiğine göre neyse seni daha fazla ağlatmayayım şimdi gidersin konuşacak arkadaş da bulamassın
kanka ne anlatiyosun az sosyalleş yandaş tvleri izlemekten beynin yıkanmış. Az hayatın olsun etrafa bak biraz insanları gör. 3 paragraf yazmışsın ne boş adamsın işin gücün yok mu

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
kanka ne anlatiyosun az sosyalleş yandaş tvleri izlemekten beynin yıkanmış. Az hayatın olsun etrafa bak biraz insanları gör. 3 paragraf yazmışsın ne boş adamsın işin gücün yok mu
Aynen farklı konuya gelip ağlayan sen ama boş olan benim değil mi? Anladım ki daha küçücük çocuksun sana bir daha bir şey söylemem merak etme sonra senin ağlamanla mı uğraşalım

Top Bottom