Neler Yeni

Anlık internet hızımı görmek istiyorum

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Arkadaşlar bana anlık olarak kaç MB download aldığımı gösterebilcek bir uygulama var mı ? Uygulamanın çektiği hızı değil anlık aldığım hızı gösterecek bişey istiyorum mümkün mü ?

Yakard11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Deniz Yakar
torrent gibi indirme uygulamaları war birde masaüstüne kurulan widget gibi ne kadar ram kullanılıyor ne kadar cpu gibi uygulamalar war

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
torrent gibi indirme uygulamaları war birde masaüstüne kurulan widget gibi ne kadar ram kullanılıyor ne kadar cpu gibi uygulamalar war
torrent indirme hızını gösteriyor bişey indirirsen oda ayrıca ben oyun içinde falan anlık olarak görmek istiyorum , cpu gpu falan değil

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlık veri çekmediğin sürece göremezsin. Devamlı test yapmadan sana hızını söyleyemez. Anca telefonlarda üstte anlık tüketimi gösteren bir ayar var öyle görürsün o da dediğim gibi anlık kullandığın olur.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlık veri çekmediğin sürece göremezsin. Devamlı test yapmadan sana hızını söyleyemez. Anca telefonlarda üstte anlık tüketimi gösteren bir ayar var öyle görürsün o da dediğim gibi anlık kullandığın olur.
PC açık olduğu sürece oyundayım ve zaten oyun bir veri çekmiyor mu dostum ? telefon değil PC lazım bana

Top Bottom