Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Altyapınızı sorgulamayı hiç denediniz mi ?Sordum 168TL miş.
Altyapınızı sorgulamayı hiç denediniz mi ?Sordum 168TL miş.
O yüzden diyorum ya.hiç mübarek felan değil vallahi çektirdikleri yeter 30 pingle 20 pingin farkını pekte anlayamadım zaten.
Bilmiyorum. Öğrenirsem sizi etiketleyip yazarım.Altyapınızı sorgulamayı hiç denediniz mi ?
Adresinizi girmeniz yeterli.Bilmiyorum.
Adresinizi girmeniz yeterli.
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!netspeed.com.tr
internet kadar fiyatı da güzelmişSordum 168TL miş.
Kaçak kullanıyon he demek (!)
Buradan yapmayı deneyin bende yapmak istediğim de hata verdi bir sıkıntı var herhalde.
Valla ya o yazıyı görünce bi arkama bakmadım değilKaçak kullanıyon he demek (!)
Deniyorum.Buradan yapmayı deneyin bende yapmak istediğim de hata verdi bir sıkıntı var herhalde.
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Sokağın numarasını istiyor ama bilmiyorumBuradan yapmayı deneyin bende yapmak istediğim de hata verdi bir sıkıntı var herhalde.
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr