bence bi pasta yap bide çicek al bu onun için en iyi anneler ggünü olur.Merhaba anneler gününde hediye bakıyorum max 1k bütçemiz var kettle,ütü,kahve makinası aklımızda var unların arasından 1k ya önerebileceğiniz ürünler varsa linkini atar mısınız
ya aslında böyle şeyler yapmayı bende düşündüm ama zaten evin ihtiyacı olan şeyler yukardakiler hemde ihtiyacı kapatırım diye düşündümbence bi pasta yap bide çicek al bu onun için en iyi anneler ggünü olur.
Maddi durum olup olmamasına bağlı. Ben genelde pasta çiçek ve altın bileklik kombini yapıyorum.bence bi pasta yap bide çicek al bu onun için en iyi anneler ggünü olur.
Aga benim annem altın olarak bilezikten başka bir şey istemiyor oda bizi aşar lksdşjgfsMaddi durum olup olmamasına bağlı. Ben genelde pasta çiçek ve altın bileklik kombini yapıyorum.
Kanka görsel tercih ya bizimki. Bileziği çok var ama bileklik daha rahat kullanılabilir diye alıyom. Zaten bileklik yüzük küpe kolye değişiyor hep.Aga benim annem altın olarak bilezikten başka bir şey istemiyor oda bizi aşar lksdşjgfs
hee anladım kanka işte kolye falanda takmıyor sorun o olmadı klasik hediyelerden alırızKanka görsel tercih ya bizimki. Bileziği çok var ama bileklik daha rahat kullanılabilir diye alıyom. Zaten bileklik yüzük küpe kolye değişiyor hep.
Kahve makinesi tercih ederdim. Tüm evin işine yarıyor.hee anladım kanka işte kolye falanda takmıyor sorun o olmadı klasik hediyelerden alırız
Teşekkür ederim bizde bakmıştık hatıra şimdi daha çok yattı aklımaKahve makinesi tercih ederdim. Tüm evin işine yarıyor.
Anneme bunu almıştım https://www.trendyol.com/arcelik/tkm-9961-s-siyah-celik-ikili-turk-kahve-makinesi-p-32589416
Kendime de bunu https://www.krc.com.tr/urun/karaca-hatir-hups-kirmizi-turk-kahve-makinesi
Tavsiye ederim.
Sırf sütlü yapıyor diye almıştım. Arada içiyorumTeşekkür ederim bizde bakmıştık hatıra şimdi daha çok yattı aklıma
memnun musun peki kalite olarak falanSırf sütlü yapıyor diye almıştım. Arada içiyorum
Fiyatına göre memnunum ben. Köpüğü ve tadı(pişirim) güzel.memnun musun peki kalite olarak falan