Neler Yeni

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Caner sen psikokojiyle ilgili adamsın böyle şeyler yapma. Freuda kafa patlatmaya çalış unutursun depresyonu. Schopenhauer da tavsiye ederim
ek olarak arkadaşın evde kalması belli ki kendisine zarar veriyor hiç değilse günün bi kısmını dışarıda geçirmesi gerekir, gün ışığını alması bile yeter bence. Sabah 7 de kalkıyorsa güzel bi zaman bence. Gün doğumunu izleyip gün içinde yapacağı şeyleri erkenden belirleyebilir.

Annemin dışarı çıkmasını bekliyorum. Ne var ne yok dikcem kafaya
ne dikicen la

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

cagriunveren

80+ Bronze
Böyle bir şey yapman gerçekten yanlış. Annen hasta, sen depresyondayım diye intihar edecek isen annen ne olacak? Hiç bunu düşündün mü?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
Fatih
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.

Caner sen psikokojiyle ilgili adamsın böyle şeyler yapma. Freuda kafa patlatmaya çalış unutursun depresyonu. Schopenhauer da tavsiye ederim
Konfor alanından çıkmadığın zaman yavaş yavaş amacını ve kişiliğini kaybedeceğini düşünüyorum. Neden bu kadar konfor alanını savunuyorsunuz hocam? İlgimi çekti.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
Fatih
Yazılım, 3d modelleme ile kendini geliştirebilir. Discord üzerinden sosyal olarak daha iyi bir noktaya varabilir. Zararsız ve güzel arkadaşlıklar kurulması daha mümkün
Online arkadasliklar zararsız değildir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ek olarak arkadaşın evde kalması belli ki kendisine zarar veriyor hiç değilse günün bi kısmını dışarıda geçirmesi gerekir, gün ışığını alması bile yeter bence. Sabah 7 de kalkıyorsa güzel bi zaman bence. Gün doğumunu izleyip gün içinde yapacağı şeyleri erkenden belirleyebilir.

ne dikicen la
Evde 8400 mg sertralin.
1000 mg aripiprazol
500 mgr metilfenidat var.

NightRose

80+ Bronze
Ya hocam sıkıntısı olabilir ama biz bir şey yapamayız bu arkadaşın babası felan yokmu haber versin.
sıkıntısı olabilir ama bu tip saçma konularla çözüm bulamaz, amacı çözüm bulmak ise burda aramaz zaten

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Konfor alanından çıkmadığın zaman yavaş yavaş amacını ve kişiliğini kaybedeceğini düşünüyorum. Neden bu kadar konfor alanını savunuyorsunuz hocam? İlgimi çekti.
Ben de anksiyete ve majör depresyonla yaşıyorum 9 yıldır. İçerisi daha güvenli, endişelenecek daha az şey var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom