Neler Yeni

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JSezar

80+ Silver

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
Fatih
Öyle demedim zaten. Zararsız ve güzel ilişkiler kurması daha mümkün dedim. Dışarıdaki insanların senden her zaman beklentisi olur. Ama discordda bir kaç oyun arkadaşının senden çok beklentisi olmaz.
Onların da oluyor bence. Ama bir yandan haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de anksiyete ve majör depresyonla yaşıyorum 9 yıldır. İçerisi daha güvenli, endişelenecek daha az şey var
Kankam umarım yanlış anlamazsın çünkü öyle olması için söylemiyorum bunu. Anksiyete ile yaşadığın için içerisi daha güvenli geliyor ve bundan keyif alıyor olabilir misin?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Onların da oluyor bence. Ama bir yandan haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam umarım yanlış anlamazsın çünkü öyle olması için söylemiyorum bunu. Anksiyete ile yaşadığın için içerisi daha güvenli geliyor ve bundan keyif alıyor olabilir misin?
Olay keyif almak değil aksine durumdan rahatsızım ama kalabalık içine çıkamıyorum panik atak geçiriyorum. Yanlış anlama ama psikoloji ya da psikolojik rahatsızlıklar hakkında bilgin yoksa yorum yapman doğru olmaz. Anksiyetenin yaşattıklarını bilmemek daha iyi senin açından

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Olay keyif almak değil aksine durumdan rahatsızım ama kalabalık içine çıkamıyorum panik atak geçiriyorum. Yanlış anlama ama psikoloji ya da psikolojik rahatsızlıklar hakkında bilgin yoksa yorum yapman doğru olmaz. Anksiyetenin yaşattıklarını bilmemek daha iyi senin açından
usta dışarıda kalabalık olmayan yerlerde var, kendine göre olan yerleri seçebilirsin sahil kenarı falan

NightWish2434

80+ Silver
Annem de intihar edecem dedi. Benim de şu an intihar vesvelerim yine başladı.
İntihar benim için artık zor bir şey değil. Psikiyatristler bakmıyor. Ben ne yapacağım ya? Beynim ölmek istiyor.
sevmediklerine inat yaşa
-night durden
bu arada saçmalamayın olm hayat çok eğlenceli oluyo bazen

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Neden sürekli intihar ve psikolojik sorunlarınla ilgili konularını görüyorum senin? Takıntıların ve sorunların için uzman desteği almalısın.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
Fatih
Var ki o yüzden yorum yapıyorum. Ne yaşadığını anlayamam ama biliyorum. O yüzden sana çık demiyorum ama kimse kimseyle aynı durumda değil. Evde durması yarasaydı şimdiye dek yarardı diye düşündüm sadece.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
sevmediklerine inat yaşa
-night durden
bu arada saçmalamayın olm hayat çok eğlenceli oluyo bazen
hocam adam bütün gün pc başında oturuyorum diyor nesi eğlenceli geçebilir onun için
sürekli evde kendi başına düşünceleriyle yalnız kaldığı için kafayı yemesi çok normal benimde geçmişte yaşadığım bi durum kesinlikle dışarı çıkıp bir meşguliyetinin olması gerekiyor yoksa intihar etmesi anormal bir durum olmaktan çıkar.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom