A arşiv 80+ Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 151 Reaksiyon skoru 44 2 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü ve ona hediye almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Yardım ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü ve ona hediye almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Yardım ederseniz sevinirim
D3ATHLY 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 2,056 Reaksiyon skoru 1,089 2 Şubat 2023 #2 nice seneler olsun, ihtiyacı olan birşeyi gözüne kestir mesela, tabak çanak, kullandıkça hatırlasın bence.
nice seneler olsun, ihtiyacı olan birşeyi gözüne kestir mesela, tabak çanak, kullandıkça hatırlasın bence.
egebaranakk0 80+ Silver Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 2,744 Reaksiyon skoru 1,710 2 Şubat 2023 #3 arşiv yazmış: Merhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü ve ona hediye almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Yardım ederseniz sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam manevi bi değeri olsun he baktin pek aklina gelmedi bershkadan kaban veya mont alabilirsin
arşiv yazmış: Merhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü ve ona hediye almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Yardım ederseniz sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam manevi bi değeri olsun he baktin pek aklina gelmedi bershkadan kaban veya mont alabilirsin
Samet Schwarz 80+ Bronze Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 1,681 Reaksiyon skoru 1,010 2 Şubat 2023 #4 örgü ipi
Green MAN 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 978 Reaksiyon skoru 487 2 Şubat 2023 #5 Annene özel isimli kupa veya ona özel isimli günlük vs. alabilirsin. Çiçeksepetinde çok güzel hediye fikirleri var oraya bakmanı öneririm. Bana çok yardımcı olmuştu İsimli kalem, günlük, kupa, termos ya da dekorasyon ürünleri gibi...
Annene özel isimli kupa veya ona özel isimli günlük vs. alabilirsin. Çiçeksepetinde çok güzel hediye fikirleri var oraya bakmanı öneririm. Bana çok yardımcı olmuştu İsimli kalem, günlük, kupa, termos ya da dekorasyon ürünleri gibi...