Annem için telefon maksimum 55000 tl

IMG_0548.webp
Kim diyo iyi değil ?

Evet ama iPhone kullanan insan için Android acı verebiliyor alışması falan
Yani ben s23 fe kullanıyorum bence Android çok daha rahat kullanımı teması arayüzü çok daha sade iphone da bana karmaşık yorucu geliyor biyerden çekiyon başka bişey geliyor biyerden çekiyon başka bir şey geliyor

Yani ben s23 fe kullanıyorum bence Android çok daha rahat kullanımı teması arayüzü çok daha sade iphone da bana karmaşık yorucu geliyor biyerden çekiyon başka bişey geliyor biyerden çekiyon başka bir şey geliyor
iPhone kullanan içinde Android öyle bazılarında

Annem yıllardır iPhone kullanıyor şu an iPhone 11 kullanıyor ve telefonunu değiştireceğiz max55000 tl bütçem var ben bir iphone 14 pro kullanıcısı olarak pro dışı seri alınmasını saçma buluyorum ama pro serisindede fiyat 30-40k artıyor bu yüzden samsung s25 plus alalım diyorum hem 512 gb hemde işlemcisi bataryası çok daha iyi annemin alışamassam diye bir düşüncesi var iphone 16 yada 15 istiyor sizlerin telefon önerileriniz istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Hocam bencede android almayın çünkü çok uzun zamandır İos kullanıyorsa alışması çok uzun sürecektir Bence ama yine de android Alacaksanız kesinlikle S25 Plus alın gerçekten iyi telefon.

Geri