Annem kıllarımı almam izin vermiyor (erkeğim)?

arkadaşlar anneme bu konuyu açtığımda hayır dedi hatta annem "senin feminen özelliğin mi var" dedi ama sorun şu ki annem "bu senin vücudun" demesini çok iyi biliyor ama anneme nasıl ikna ederim
ya acıkcası bencede kadınla erkegın farkı olmalı kadın narın duygusal gorunurken erkegın kılları bıle ben hayvanım vahsıyım dıyo ama ne kadar dogru desemde bende alıyorum az cıksa eyvallahda cok cıkıyo. hocam tam almasanda kısalt en azından. epılasyona felan hayatta gondermez annen o zaman evde az cok kısalt zamanla kısalta kısalta alısır annende :D

arkadaşlar anneme bu konuyu açtığımda hayır dedi hatta annem "senin feminen özelliğin mi var" dedi ama sorun şu ki annem "bu senin vücudun" demesini çok iyi biliyor ama anneme nasıl ikna ederim
annen gormeden tum killarini al geri bantlayacak hali yok.

hangi bölgedeki kıllar?

Yaşın kaç benim tek kaşım var alıcaktım babam çok kızmıştı hatta darp etmişti beni ozaman 12 yaşındaydım😂

anneni ikna etmene ne hacet alsan nerden haberi olcak,ayrica asiri derecede yoksa almana gerek yok bence

Siz yinede kıllarınızı alın veya ona deyin işte görünüş olarak da güzel değil deyin, hijyenik de değil deyin. Böyle şeyler söyleyin.

yav erkek dediğin kıllı olur kardom ama çok çıkıyorsa da insta da bişi var sürünce kılları döken ondan alırsın. en fazla ne yapacak yetimhane ye gidersin max veya felçli falan kalırsın

Rahatsız edecek derecede çoksa almak gerekiyor ben senede bir alıyorum kol ve bacak kıllarımı aşırı uzamıyor bende

Hangi bölgedeki kılları alırken söylüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez
Geri